7500 TL Gaming Laptop Önerisi

Açıkcası forum da Monster çok fazla önerilmediği için yakın değiliz. Ayrıca 1000 TL üstüne eklendiği zaman ki yapacağınız önerileri atarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Monster almamaya gayret edin. Kullanıyorum şu an panel yüzünden garantiye gitti ilk aydan. Yani illa garantilik bir durumu oluyor sonra uğraş dur. Parçalarından garip vızıldamalar geliyor normal diyorlar. Yani paraya kıyıp MSI veya ASUS alın ama 7500'lük bir MSI cihaz kalite olarak iyi bir şey bulsanız bile oyun performansı tatmin etmeyecektir. Bütçeyi arttırın.
 
Açıkcası forum da Monster çok fazla önerilmediği için yakın değiliz. Ayrıca 1000 TL üstüne eklendiği zaman ki yapacağınız önerileri atarsanız memnun olurum. Teşekkürler.



 



Üçüde kronik ısınma sorunlu.
 



Bütün ısınma sorunluları önerdin vallahi.
 
Herkese merhaba öncelikle. Bir arkadaşım için laptop bakmaktayız. Arkadaşımın 7500 TL bütçesi var. Ayrıca arkadaşım laptop istemekte. Masaüstü isteseydi ben yardımcı olabilirdim ancak laptoplara çok fazla hakim olmadığım için sizlerden yardım almamın daha iyi olacağını düşündüm. Arkadaşım laptopta dizi, film, video izleme, oyun ve ders gibi işlemler yapacak. Buna uygun uzun süre kullanabileceği bir Gaming Laptop önerirseniz çok memnun oluruz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bu iki üründen birini tercih etmeniz gerekiyor. 2021 itibari ile 7500TL'ye notebook bulmak çok zor oldu anında fiyatlara zam geldi. İki ürünün malzeme kalitesi bence aynı. Klavye konusunda Monster daha iyi. Önceliğiniz Monster olsun. 16 GB RAM eklemesi yapabilir ya da bütçe artışı sağlanırsa Lenovo IP Gaming 3 82EY00D2TX Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ürünü satın almanızı öneririm.
 


Başka bir konu da Asus Tuf serisi laptoplara bulaşmayın denmekteydi. Asus Tuf laptoplar sorun çıkarır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı