450 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
450

Kaan.3535

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
221
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 450 TL'ye red switch ya da en fazla 350 TL'ye membran klavye bakıyorum. Blue switch istemiyorum. Gece de kullanacağım için ailem rahatsız olur. Bir de RGB ya da Rainbow olursa güzel olur. Bu forumda çoğu kişinin Rampage, Gamepower gibi markaları önermeyeceğini biliyorum fakat RGB'lerini görünce aklım o klavyelerde kalıyor. (Zorla 450 TL çıkabildim, 450'yi geçemem. Lütfen önerileriniz 450 TL'yi geçmesin.)
 
peki bloody b740 a nasıldır?
Bir de blue switch alırsam çok mu sıkıntı çekerim?Blue switch klavye alan biri cevaplayabilir mi?
 
peki bloody b740 a nasıldır?
Bir de blue switch alırsam çok mu sıkıntı çekerim?Blue switch klavye alan biri cevaplayabilir mi?
Kendim blue switch kullandım. İlk 6ay çok çok güzeldi. Ardından başım ağrıdı. Zorla uğraşarak lubeladım. Sonrasında da rahatlıkla kullandım genellikle click ile geri sekme sesi birleşince sorun oluyor hızlı yazan biri için. 90wpm civarı yazmayıp oyun oynuyorsanız rahatsız etmeyecektir. Bloody e gelirsek klavye iyidir kalitelidir. Switchleri sağlamdır. Ancak RGB değil rainbow aklınızda bulunsun.
 
Blue switch kullanıyorum ve 3 odadan beri duyuluyor. Sesli seviyorsan alabilirsin. Mekanik klavye olduğunu hissediyorsun. B740'ın fiyatı 550 TL.
 
Logitech G213 veya Razer Cynosa o da olmazsa HyperX alabilirsin. Gidişte boş markalara para vermek sıkıntı çıkarıyor sonra. Anlatmak Lazım herkese ısrarla ucuz mekanik klavye önerilerinden vazgeçin diye ama dinleyen olmuyor pek.
 

Geri
Yukarı