Recep Baltaş kimdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet hoş efendi iyi bir insan şakadan ve Trol'den hafiften anlıyor ve kimseyi durduk yere bozmuyor bir ara Google amcaya sor Trol'u yapmıştım. Başkaları gibi beni bozmadı ve kızmadı sadece bir daha böyle söylersen ban yersin dedi. Tabii Trol'den dolayı gülmüştük ama iyi biri samimi.
 
Hala dediklerim geçerli @flayzeraynx çünkü kendisi önemli işlere imza atmış ve ülke çapında teknik sorunları gideren bir kişilik olarak tanınır. Umarım bir gün gelir de kendisini birkaç dakika dahi olsa görebilirim. Bu da ölmeden önce yapılacaklar listemden bir parça tabii.

Yani teknik sorun yaşarsanız kesin çözüm kendisindedir emin olun.

Eminim gayet biligli, arastirmayi seven biridir. Ancak herhangi bir kisiligi ilahlastirmayi, yuceltmeyi sahsen pek dogru bulmuyorum. İnşallah bir gun sohbet firsati bulursunuz ama, siz de ayni teknik bilgiye arastirmalar sonucunda ulasabilirsiniz ;)

Neyse, konuyu gereksiz dagitmayalim. Benim halen merak ettigim şey, bu baslik nasıl oldu da bir baska basliktan buraya tasindi. Cok garip, alakasiz bir duruma dustum cunku.
 
Şu an kullandığınız bu forumun kurucusu. Kendisi teknoloji konusunda çok bilgili bir insandır. Sayesinde bir sürü insan sorunlarına çözüm buluyor. Kısaca harika biridir.
 
Hayır burada herhangi bir ilahlaştırma söz konusu değil kendisi de bizim gibi bir insan. Bir artısı ya da bir eksiği yok ama gerçekten çok uzun yıllardır bu işin içinde ve kendisini kısa denmeyecek kadar bir süreden beri takip ederim ve gerçekten tüm dediklerimde samimiyim emin olun.

Ha dediğinize gelecek olursak yönetim ekibinden birisi bir konudaki bu mesajınızı ayrı bir başlık altında açarak daha çok kişinin görüp o konunun da dağılmamasını sağlamıştır.
 
Recep Baltaş'ı 2 sene önce tanıdım. Ali Güngör'ü daha çok sevmiştim ilk tanıdığım günlerde. Şimdi ikisi de çok sempatik ve dinlenilebilir geliyor. Onlardan çok bilgi alıyor ve kendimi geliştiriyorum.

Recep ve Ali abi oldular artık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı