“Bedava Discord nitro” yalanları

kozmoneustee

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
1.914
Makaleler
1
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle esenlikler dostlarım. Bu konumda bedava Nitro yalanlarına ciddi ciddi inanan, sonra ise itina ile keklenen dostlarıma belli konularda bilgilendireceğim. Umarım faydalı olur 🙂

Discord Nitro, Discord kullanıcılarının belli miktarda ödeme yaptıktan sonra rozetiyle verilen bir tür özellik. Discord Premium desek daha doğru olur. Özelliklerine göre fiyatı, kendimce uçuk duruyor. Discord Nitro'yu bedava almak isteyen kullanıcıların kullandığı ilk taktik ”generator” yöntemidir. Bu yöntem çok basit işler. Hediye kodları rastgele üretilir başlarına Discord | Your Place to Talk and Hang Out linki koyulur. Bu yöntem bir ara çalıştığı rivayet edilse de aslında çalışmıyordur. Çünkü hediye kodları herhangi bir satın alımdan sonra oluşur. Ayrıca satın alım uzak bir bölgedeyse, o kod o bölgenin proxysinde çalışır.

Yapılan hesaplamar üzerine bir generatorden çalışan kod çıkma olasılığı 1/25 üstü 60, yani çok ama çok ama çok az bir ihtimal. Bunu farkeden uyanık kullanıcılar checker yöntemini deneyerek proxy sorununu bir nebze oradan kaldırdılar. Ama bu taktikte işe yaramayınca işler çirkinleşmeye başladı. Uyanıklık dolandırıcılığa dönüyordu.

Sahte kredi kartları satın alınıp Nitro alınıyordu. Bu yöntemle beraber ucuza Nitro satma vb. başladı. Discord bunu fark etti ve ininal kartları kullanıma kapattı çünkü sahte kredi kartlarının büyük bir kısmı ininal kartlardan oluşuyordu. Uyanık dolandırıcılarımız bunuda farkedip işleri daha da çirkinleştirip insanların kullandığı kredi kartlarını çalıp satın alımlar yapıp sunucularında davet karşılığında verdiler. Peki nasıl çaldılar? Bin methodlarını bulup kredi kartlarını ürettiler ve checkerler sayesinde çalışan kartları bulup satın alımları yaptılar. Ülkemizde bu suç olarak sayılır. Siz siz olun yapmayın

Nitro veren sunucular
Nitro veren sunucular tamamen bir saçmalıktan öteye geçemez. Davetler karşılığında size kimse Nitro vermez. Çünkü davetler herhangi bir para kazandırmaz. Verseler biel hesabınız banlanabilir ya da illegal yöntemlerle başınızı belaya sokabilirler. Gerçekten Nitro veriyoruz diyen bir sunucuyla karşılaşmıştım ve bana hiçbir hileli yöntemin olmadığını söyledi. Eğer gerçekten böyleyse kişi, ilk 3 kişiden 150₺’ye kadar masraflanır.

Generator linkleri
YouTube'da görmüşsünüzdür.”sunucuma girip kanalıma abone olduğunuzun ss‘ini atıyorsunuz ve size link atıyoruz.” gibi gibi. Linklerde generatorler vardır. Dediğim gibi çok ama çok az bir.
İhtimalle çıkar. Hatta çıkmaz.”bu yöntemle çoğu kişi Nitro kazandı” vb. vb. Fake YouTube hesaplarıyla videosuna güzel yorumlar yazıp insanları inandırmaya çalışırlar. Örnek site: Zehirgen. Glitch. Me.

Generator uygulamaları
Yine YouTube'da görmüşsünüzdür. Bazı videolarda arkada havalı şarkı ile beraber bir programı gösterirler. Mantıken çalışan Nitro kodları veren bir programınız varsa zaten siz bu programı kimseye vermezsiniz. Ayrıca bu programlarda rat, trojan gibi virüsler bulunmakta. Sizin özel bilgileriniz çalınmaktadır.

Son olarak şunu eklerim ki: Bu bedava Nitro vb. gibi saçma işlere 12-13-14 yaşındaki çocuklarda bulaşıyor. Çocuklar ellerinde kalemlerle ders çalışıp ileride ülkemizde faydalı sektörlerde çalışmak için azmetmek yerine böyle saçma ve dolandırıcılığa karışmış işlere bulaşıyor. Dediğimi daha iyi anlamanız için YouTube'a “discord Nitro generator” yazıp ilk 5 videoya bakmanız yeterlidir. Bu tip saçmalıklarla vakit öldürmek yerine daha iyisi için çalışılmalıdır. Saygılarımla.
 
Nitro veren sunucular
Nitro veren sunucular tamamen bir saçmalıktan öteye geçemez. Davetler karşılığında size kimse Nitro vermez. Çünkü davetler herhangi bir para kazandırmaz. Verseler bile hesabınız banlanabilir ya da illegal yöntemlerle başınızı belaya sokabilirler. Gerçekten Nitro veriyoruz diyen bir sunucuyla karşılaşmıştım ve bana hiçbir hileli yöntemin olmadığını söyledi. Eğer gerçekten böyleyse kişi, ilk 3 kişiden 150₺’ye kadar masraflanır.
Hayır, bu tip sunucuların bi' kısmı gerçek ama şartları öyle basit değil.
Generator linkleri
YouTube'da görmüşsünüzdür.”sunucuma girip kanalıma abone olduğunuzun ss‘ini atıyorsunuz ve size link atıyoruz.” gibi gibi. Linklerde glitch yapımı generatorler vardır. Hiçbir algoritmaya dayanmaksızın sallama kod üretirler. Dediğim gibi çok ama çok az bir.
İhtimalle çıkar. Hatta çıkmaz.”bu yöntemle çoğu kişi Nitro kazandı” vb. vb. Fake YouTube hesaplarıyla videosuna güzel yorumlar yazıp insanları inandırmaya çalışırlar.
Hayır, öncelikle Glitch bir hosting sitesidir ve buraya kodlanan algoritma ile Discord nitro kodları üretilebilmektedir. Discord nitro kodları belirli bir algoritma ile oluşturulmaktadır.
Son olarak şunu eklerim ki: Bu bedava Nitro vb. gibi saçma işlere 12-13-14 yaşındaki çocuklarda bulaşıyor. Çocuklar ellerinde kalemlerle ders çalışıp ileride ülkemizde faydalı sektörlerde çalışmak için azmetmek yerine böyle saçma ve dolandırıcılığa karışmış işlere bulaşıyor. Dediğimi daha iyi anlamanız için YouTube'a “Discord Nitro generator” yazıp ilk 5 videoya bakmanız yeterlidir. Bu tip saçmalıklarla vakit öldürmek yerine daha iyisi için çalışılmalıdır. Saygılarımla.
Yanlış bilgi içeren acemi konular açmak yerine gidip ders çalışabilirsiniz, belirli bir yaş kitlesini bir kalıba sokmak sizin haddiniz değil.
 
Hayır, bu tip sunucuların bi' kısmı gerçek ama şartları öyle basit değil.

Hayır, öncelikle glitch bir hosting sitesidir ve buraya kodlanan algoritma ile Discord Nitro kodları üretilebilmektedir. Discord Nitro kodları belirli bir algoritma ile oluşturulmaktadır.

Yanlış bilgi içeren acemi konular açmak yerine gidip ders çalışabilirsiniz, belirli bir yaş kitlesini bir kalıba sokmak sizin haddiniz değil.

Discord hediye kodlarının algoritmasını söyler misiniz?
 

Geri
Yukarı