Satıldı Valorant yanında bedava LoL hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lelouchvi1

Decapat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
124
Valorant hesabı alana LoL hesabı bedava. LoL 4 champ hariç hepsi açıktır 13 k mavi öz vardır. Kostümlerin önemli olanları SS'lerde gözükmektedir Valorant 1. ve 2. sezon Battle Pass Full yapıldı, tüm karakterler açık, üstüne Ejder Vandal ve Oni Phantom Jett Omen Phoenix Full kontrat 3 champ harıç diğerleri en az seviye 5 kontrat yapılmıştır. Twitch Prime ögeleri alınmıştır.Fiyat 300 TL. LoL ligi plat valorant ligi silver. Satış işlemi istenilen şekilde yapılabilir siteden veya İstanbul içi elden.
Pazarlık yapılır.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2020-12-28_121241.png
    resim_2020-12-28_121241.png
    182,2 KB · Görüntüleme: 246
  • 4.PNG
    4.PNG
    182,1 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:
İhtiyacım olmasa satmam zaten ihtiyacım olduğundan satıyorum ekran kartı piyasası uçmadan ekran kartı almak istiyorum 300 TL de az miktar değil sonuçta ayrıca hesap satışının yasak olduğunu biliyorum eğer hesabı alan kişi kendini ben hesap aldım diye ifşa etmezse zaten hesap şuana kadar 5 senedir hiçbir ban chat banı vs. yemedi çok rahat kullanabilir.
 
300 fazla değil mi? Ligleri ne hesapların?
 
300 fazla değil mi? Ligleri ne hesapların?

Valorant Silver olması lazım ligler sıfırlanmadıysa LoL liğler sıfırlandığı için unranked ama mmr plat dia. LoL de 100'ü aşkın kostüm var Valorant da 1. 2. Battle Pass ejder vandal oni Phantom var bunları hesaplarsanız zaten gayet uygun bir fiyat olduğu bariz bence. Eğer isterseniz alıcıysanız istediğiniz siteden satış yapmaya çalışırım.
 
Valorant hesabı alana LoL hesabı bedava. LoL 4 champ hariç hepsi açıktır 13 k mavi öz vardır. Kostümlerin önemli olanları SS'lerde gözükmektedir Valorant 1. ve 2. sezon Battle Pass Full yapıldı, tüm karakterler açık, üstüne ejder vandal ve oni Phantom jett Omen Phoenix Full kontrat 3 champ harıç diğerleri en az seviye 5 kontrat yapılmıştır. Twitch Prime ögeleri alınmıştır. fiyat 300 TL. LoL ligi plat Valorant ligi Silver. Pazarlık yapılır. Satış işlemi istenilen şekilde yapılabilir siteden veya İstanbul içi elden. Sorular için nakiri alice#3240 Discord hesabı veya cevap olarak yazabilirsiniz.

Hocam Steam hesabımla takas etmeyi düşünür müsünüz? LoL hesabına gerek yok.
 
İhtiyacım olmasa satmam zaten ihtiyacım olduğundan satıyorum ekran kartı piyasası uçmadan ekran kartı almak istiyorum 300 TL de az miktar değil sonuçta ayrıca hesap satışının yasak olduğunu biliyorum eğer hesabı alan kişi kendini ben hesap aldım diye ifşa etmezse zaten hesap şuana kadar 5 senedir hiçbir ban chat banı vs. yemedi çok rahat kullanabilir tüm bilgileri değiştirteceğim istediği gibi kullanabililir hesapla tüm bağlantımı kesiceğim.

Hocam siz bilirsiniz ben karışamam zaten de yine de alacak kişi bu riskin olduğunu bilip öyle alsın diye yazdım. Hesabın ifşasına gerek yok nasıl yapıyorlar bende bilmesem de Riot farklı IP girişlerinden hesap paylaşımı olduğunu anlayıp hesabı kalıcı olarak banlayabiliyor. Riot sitesinde destek kısmında bunun hakkında yazı da var hatta. Ben daha önceden bir hesap almıştım. 2 ay sonra hesap direk banlandı. Üstelik bana satan kişi arkadaşımdı hiçbir şey söylemedi Riot'a. Yani biraz zaman alsa da bazen tespit edebiliyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı