Corsair iCUE 220t RGB vs Dragon Slayer

57'Alay

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2016
Mesajlar
480
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS GTX 1060 Ti STRIX modelini kullanıyorum. Kasam eski ve ici çok dar geldiğinden kasamı değiştirme kararı aldım.
Şu an kullanmış olduğum kasa linki: https://inventus.com.tr/mi_products/Prod...x?PID=3232

Sizin tarafınızdan test edilmiş kasa indirime girecek linkteki ürünü beğendim içi ferah ve ekran kartım rahatlıkla sığar mı yoksa 1-2 cm ile mi kurtarır? Ekran kartı ile ön panel fanları 2cm yakınlığı olursa almaya gerek yok. Biraz acıklık olsun istediğimden değştirmek istiyorum.

https://www.incehesap.com/corsair-icue-2...ati-46186/

Kullandığım kasa:

guXlkk.jpg
 
Ekran kartı veya fan boyutlarınıza göre bakmadım fakat siz bakın 4000D sizin boyutlarınıza uygunsa onu öneririm. RGB görünsün istiyorsanız da 4000D airflow alabilirsiniz.
 
P400A veya TD500 alırsan daha iyi olur.
Acayip dar bir kasa olduğunu belirtmek isterim. Fiyatı size uygun geliyor olabilir ama XPG Invader alıp ekstra fan takviyesi yapın daha iyi.
Ekran kartı veya fan boyutlarınıza göre bakmadım fakat siz bakın 4000D sizin boyutlarınıza uygunsa onu öneririm. RGB görünsün istiyorsanız da 4000D airflow alabilirsiniz.
Sığmayabilir bile. Kasanın 300mm desteği olduğu yazıyor ve 1660Ti STRIX 301mm.
bu kasa nasıldır ? XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - BATTLECRUISER-WHCWW | Adeks Store
 
Taş gibi kasadır.

@57'Alay

Üst seviye ürünlerden biri.

Üstte önerdiğim kasalardan tek eksisi önünün ızgaralı olmaması ama iç genişliği ve seçenekleri önerdiklerimden daha fazla, neredeyse Full Tower ebatında diyebilirim. @57'Alay

XPG markasını daha yeni yeni duydum desem yeridir askerden yeni geldim onu alsam herhangi bir bir sorun olmaz sanırsam Corsair'den bile daha kaliteli sanırsam yorumlarınızdan onu anladım.
 

Geri
Yukarı