Beslediğim kiler örümceği

  • Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5B
Küçük bir şeydir diye gireyim dedim kocaman bir şey çıktı. Kınıyorum sizi. Ne sürpriz bozan içerisine almışsınız ne de uyarı vermişsiniz. Düzeltin de benim gibi bu tür böceklerden korkan insanları huylandırmayın. Yazarken bile huylandım ya. :D

Not: Banyoda minicik bir örümceğim var, onu beslemiyorum, kendi halinde takılıyor. Dostuz onunla. Yani gördüğüm yerde öldürmüyorum korkmayın.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Sürprizbozan eki içerisine koyma gereksinimi duymadım ama keşke koysaydım. Çünkü Araknofobi sahibi dostlarımızın bu postu okuyacağını bilmiyordum. 🥺

 
Böcekleri severim ben iğrenmedim ama hassas olanlar var bu konuda. Sürprizbozan içerisine alırsanız herkes memnun olacak. :) Çok eskiden okul tuvaletinde bir örümcek vardı buna benzer bizim. Aylarca sabit durmuştu köşede. Sonra herhalde hademe tarafından öldürüldü. :( Adını Kamil koymuştuk.
Rest In Peace Kamil
2003-2004
 
Selamlar. Yaklaşık 1,5 ay önce odamın çapraz tavanında minicik kiler örümceği (herkesin bildiği üzere ev örümceği :)) bulmuştum. Ben de dedim ki bunu besleyip iyice büyüteyim. Her gün aşağı bahçemizden 1-2 canlı karınca alıp örümceğimi besledim ve 1,5 ay içerisinde bu hale geldi. Bu sizce daha da büyür mü?

Büyüyebilir ama bu hoş bir şey değil yapmanızı önermem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı