Everest Rampage tm 130 1 gr termal macun alınır mı?

Xigmatek Powerful, Rampage TM-130, Cooler Master MasterGel Reguler bu üçü de alınmaz. Zalman olan alınabilir fakat 1.5 gram olduğu için onu da tavsiye etmem. Vatan'dan almanız şart değilse bir tık daha iyi olan ve 4 gram olan Arctic MX-4'ü tavsiye ederim

Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun Mx4edition | Trendyol
Neden cool master değil o çok iyi diyorlar ve zalman olanlar
İşinir görür diyen Vatan bilgisayar çalışanı mı? Çünkü kağıt üstünde bile hiç iyi gözükmüyor ve ona rağmen anormal pahalı.
Yok çalışanı değil bilgisayardan anlayan birisiydi orta yolu bir macun dedi
 
@Eginli1986 Dostum markaya değil modeline bakacaksın. Cooler Master olan 5W iletkenliğe sahip ve 68 TL, Arctic MX-4 ise 8.5W iletkenliğe sahip ve 50 TL. Yoksa Cooler Master'ın 0.8W iletkenliğe sahip termal macunu bile var. Bu bütçede Arctic MX-4 almanız en mantıklısı olacaktır. Ha Çin'den gelmesini beklerim derseniz kupon kodu ve vergilerle birlikte yaklaşık 30 TL'ye denk gelen ZF-12'yi önerebilirim. 12W iletkenliğe sahip ve Arctic MX-4'den bile daha iyi.

ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
 
@Eginli1986 Dostum markaya değil modeline bakacaksın. Cooler Master olan 5W iletkenliğe sahip ve 68 TL, Arctic MX-4 ise 8.5W iletkenliğe sahip ve 50 TL. Yoksa Cooler Master'ın 0.8W iletkenliğe sahip termal macunu bile var.
Linkteki zalman ve cool master olan kötümü ? ikisi arasında kararsız kaldım herkes iyi diyor cool master linktekine nette ve zalmana ama sizler kötü dediniz cool master olana çok şaşırdım
 
Linkteki Zalman ve cool Master olan kötü mü? İkisi arasında kararsız kaldım herkes iyi diyor cool Master linktekine nette ve zalmana ama sizler kötü dediniz cool Master olana çok şaşırdım.

Zalman olan kötü değil. Ama 1.5 gram. Cooler Master olan bir tık kötü. Ama fiyatları gereksiz pahalı. MX-4 almanız bu ikisinden de daha iyi olacaktır. Çin'den gelmesini beklerim derseniz ZF-12'yi tavsiye edebilirim.
 

Geri
Yukarı