Excalibur Control Center açılmıyor

saykopat95

Centipat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
8
Ben G770 Casper Excalibur bir PC aldım 1 ay önce Driver'ları yükledim ama yanlış ekran kartı yüklemesinden dolayı 3gün önce DDU programı ile ekran kartını silip tekrardan yükledim ama bu seferde Excalibur Control Center bozuldu. Açınca altta simgesi çıkıyor ama tekrardan kapanıyor ve aygıt yöneticisinde de Driver'ı bulunmuyor. Aklıma gelen tüm yolları denedim. Umarım benimle aynı sorunu yaşayıp çözmüş birini bulabilirim. Yüklediğim resimde ne şekilde kaldığı gözükmektedir.

20200512_203236.jpg
 
Ben Windows 10 için ISO dosyasını indirip kurdum, tek seferlik bir açıldı, bir daha açılmadı. Yapacak arkadaşlara baştan söyleyeyim.
 
Ben G770 Casper Excalibur bir PC aldım 1 ay önce Driver'ları yükledim ama yanlış ekran kartı yüklemesinden dolayı 3gün önce DDU programı ile ekran kartını silip tekrar yükledim ama bu sefer de Excalibur Control Center bozuldu. Açınca altta simgesi çıkıyor ama tekrar kapanıyor ve aygıt yöneticisinde de Driver'ı bulunmuyor. Aklıma gelen tüm yolları denedim. Umarım benimle aynı sorunu yaşayıp çözmüş birini bulabilirim. Yüklediğim resimde ne şekilde kaldığı gözükmektedir.

Eki Görüntüle 560896

Excalibur G770 driver indirme sayfası | Casper.com.tr adresinden Control Center'i indirin sonra eskisini dilip yenisini setup.exe'ye çift tık yapıp kurulun düzeliyor.
 

Geri
Yukarı