Google farklı IP adresi girmekten bir şey olur mu?

Le197

Picopat
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
470
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Google'da arama yerine 192.168.1.1 yazıp modem ayarlarına gideceğime, 192 yerine 198 yazdım. Sonra da hiçbir sayfa açılmadı. Bir süre bekledikten sonra yanlış yazdığımı fark edip sayfayı kapattım. Sizce bir şey olmuş olabilir mi? Sorum biraz saçma ama çok paranoyağım, korktuğumdan soruyorum.
 
Bunların bot olduğundan şüpheleniyorum, bu sitede günlük 'bot' seviyesinde açılan konular var ki hepsi genelde 10 mesajı bile olmayan üyeler tarafından açılıyor. Blok listem onlarla dolu nerdeyse..
 
Bunların bot olduğundan şüpheleniyorum, bu sitede günlük 'bot' seviyesinde açılan konular var ki hepsi genelde 10 mesajı bile olmayan üyeler tarafından açılıyor. Blok listem onlarla dolu neredeyse.

Bot falan değilim. Bana bir mail gelmişti mailin orjinali com ile bitiyordu ama bu net ile bitmişti. Dalgınlığıma orijinal sanıp tıkladım ve giren virüs diski çökertti format falan atamadım. Maddi durumum kötüydü yaptırmam 300TL istedi bir daha olmasın diye böyle paranoayak oldum. Şimdi CPU bu aralar fazla kullanılıyor içimde bir virüs şüphesi uyandı ama nereden geldiğini bilmiyorum ne bir linke tıkladım ne de bir şey indirdim acaba bu 192'i 198 yaptığım için mi bilgisayara o IP'den virüs girdi diye şüphelendim ve buraya yazdım. Konunun saçma olduğunu bende biliyorum. Eğer konuyu kaldırmaya öğrenirsem bu konuyu kaldırırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı