İntergalaktik Technopat turboz savaşları 2. sezon için karakter alımı

Hocam katılıyorum. Karakterim gardiyan kurt Wolfteam'daki kurtların kükremesini gerçek anlamda yapıyorum. Nasıl yaptım bilmiyorum ama.
 
Öncelikle ben biraz korkak birisiyim. Ama bir o kadar da cesurum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle. 😀 Duygusalım ve birisi bana karşı bir şey yaparsa o kişiye her türlü ödetirim. Birisi bana sözlü anlamda sataşırsa o kişiye her zaman olarak bir karşılık veririm. Her lafa bir cevabım vardır. Öyle kötü esprilerim vardır ki insanlar bayılıyor resmen. Gerçek anlamda bayılıyorlar. Sonrasında bir kavga olursa sözlü veya vurmalı hakem görevi görürüm. En kısa sürede bitirmeye çalışırım. Eğer ki WhatsApp veya başka bir yerde bir kavga olursa yazışmalı dedektif gibi çalışırım. Fil kulağım vardır. Kimseyi arkadan bıçaklamam ama birisi bana bir şey yaparsa sinsi bir şekilde kaleyi içten fethederim. Eğer ki pilotlukla ilgili bir sorun olursa bilgiliyimdir sorunu çözerim. Çok zeki ve çalışkanımdır. Dostluğa önem veririm. İyi birisiyimdir. Aynı zamanda bana kötülük yapana bir o kadar kötüyümdür. Önce iyi davranırım sonra olacakları görür o kişi. Bilgisayar konusunda yavaş yavaş öğreniyorum. Birazcık yalakayım.😀 İşte böyle hocam. Siz halledersiniz.
 
Hocam benim karakterim internette Turbox satan yerlerde yorumlara 'sakın bunu almayın! Bu paraya daha bilgisayarlar alınabilir' yazar. Turbox ya da Izoly öneren birinin ban vaktini tahmin edebilir. Her zaman AMD'nin yanındadır. Sonrası benim de aklıma gelmedi hocam siz karan verin :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı