RTX 3060 için model önerisi

Osefcelik41

Centipat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
168
Yer
Kocaeli/Gölcük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lise Öğrencisi
Dostlar merhaba, RTX 2060 ASUS ROG STRIX'e sahibim ancak yakın zamanda satıp RTX 3060'a geçiş yapmak istiyorum çünkü fiyatları güzel ve perfromans daha iyi durumda. İnternette düzgün test bulamadım. 2060'dan geçince vay be diyecek miyim sizce? YouTube testlerinin hepsi aynı.

Onun dışında aldığım modelin ASUS Dual gibi alt modellerden değil de Trio ROG STRIX veya en kötü TUF gibi modellerden olmasını istiyorum. RTX 3060 da bu modellerden ( diğer markalardan da ekleyebilirsiniz) hangilerini önerirsiniz?

Aslında bütçem GPU için 6K ancak gördüğüm kadarı ile yarın stoklara sadece 3060 girecek ve 3060 Ti veya 3070 için beklersem stokta kalmayacak veya yüksek bir fiyattan alacakmışım gibi hissediyorum. Hazır stoğa gelmişken hemen alınır mı yoksa ekran kartsız dayanayım mı biraz ne dersiniz?
 
Gördüğüm kadaıryla NVIDIA sitesinde İncehesap ve İtopya gibi firmalar da var, daha fazlası gelir gibi
İtopya'nın ne kadar onursuz bir firma olduğunu hepimiz biliyoruz, en az 6000'den satar onlar. İncehesap'ı belki bekleyebilirsiniz fakat dediğim gibi hiçbir şey garanti olmadığından kartsız kalabilirsiniz beklersiniz.
 
Bu piyasada en iyi model almayı başardığın modeldir 👍

RTX3060'ın seçebileceğin kadar stoklarda kalacağını(en azından aynı fiyata) düşünmüyorum.

Mining kısıtlı bir modelde olsa,günlük 7$ kazanç birçok kişi için yeterli olacaktır.Miningi geçtim fırsatçı & karaborsacı arkadaşlar ellerini ovuşturarak yarın akşamı bekliyor.
 

Geri
Yukarı