Technopat GeForce Now çekilişindeki sahte hesaplar

MeReKGs67

Megapat
Katılım
30 Kasım 2015
Mesajlar
555
Çözümler
2
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Geçen günkü GeForce Now soru cevap kod dağıtım videosunun altındaki Technopat kazananlar listesinin altındaki yorumlarda üç tane sahte hesap tespit ettim. Bunlara kod göndermeyin, üç hesap da 23 Şubat 2021 tarihinde açılmış, isterseniz kontrol edebilirsiniz. @Griffer @Anıl Yalçın @Seymen Kaya sahte hesaplar. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleme:
Screenshot_11.png

Ben de böyle gözüküyor sen nereden baktın?
 
Forumda ki çekilişi diyor arkadaş.
Yok ben zaten yukarıda belirttim ''kod dağıtım videosu'' diye

Youtube hesabı yoksa açmıştır bunda sorun nedir?
Ayıp olmazsa sormak istiyorum. Başka işiniz yok muydu?

Ayrıca bunların sahte olduğunu nasıl tespit ettiniz? YouTube hesabını yeni açması sahte olduğu anlamına mı geliyor?
Hayır kod dağıtım videosu 22 Şubat akşamı yapıldı dolayısıyla sorulara cevap veren kişilerin zaten soruya cevap verebilmesi için en geç 22 Şubat akşamı hesabı açmış olmaları gerekiyor yani o yorumlardaki griffer seçilen griffer hesabı olamaz çünkü 23 Şubat'ta açılmış okey? Tam anlatamadım ama anlamışsınızdır herhalde. Sahte derken de bunu kastettim yani uzun uzun yazmak istemedim anlarlar zaten. Kazananlar açıklandıktan sonra o hesap adında başka bir hesap açmışlar yani.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı