Valve hileleri neden engellemiyor?

Yoo banlıyor VAC sistemi. Dün akşam girdik 4 kişide görme vardı. Birinde nişan hilesi vardı takımcak hepsini rapor ettik. 4 kişi bir anda kayboldu :D VAC yedi. Diyeceğim VAC çalışıyor.
 
"Valve hileleri engellemiyor" lafını söylemeden önce size düşenleri yaptınız mı?
Prime'ınız var mı?
Trust Factor'ünüz yüksek mi?
Ana hesabımda sadece 5 yıl Veteran'larla eşleşiyorum. Hiçbirisi hile değil. Yüksek Trust Factor'ünüz yoksa hileyle karşılaşmanız normal. Valve, Trust Factor'e güveniyor. Trust Factor'ün yoksa zaten bir şey bekleme.

Oyunu ilk defa oynayacak kişinin ne suçu var o hileye denk gelmek zorunda değil.
Belirttiğiniz şeyler olmasa dahi hileler için iyi bir sistemi olması lazım. Ama yok.
 
"Valve hileleri engellemiyor" lafını söylemeden önce size düşenleri yaptınız mı?
Prime'ınız var mı?
Trust factor'ünüz yüksek mi?
Ana hesabımda sadece 5 yıl veteran'larla eşleşiyorum. Hiçbirisi hile değil. Yüksek Trust Factor'ünüz yoksa hileyle karşılaşmanız normal. Valve, Trust Factor'e güveniyor. Trust Factor'ün yoksa zaten bir şey bekleme.
Hmm, yani diyorsunuz ki bir oyuncu yeni başladıysa hile görmek zorundadır ve oyunu bu yüzden silebilir. Valve buna mı odaklanıyor? Hocam işin ucunda para var, kimse kimseyi kandırmasın.

Ben Apex Legends'ta veya başka bir oyunda yeniysem ve hile gelmediyse ne ala. Ama sırf yeniyim diye hilelerle uğraşacaksam bu sistem hiç mantıklı değil. Dediğim gibi para.
 
Hileleri engellemenin kolay bir şey oldugunu mu düşünüyorsunuz? Valorant gibi acımasızca bi yazılım yapmadıkları sürece hileleri engelleyemezler(Valorantin anti cheat programı gibi 7/24 açık olmalı) Lakin şöyle bir şey var 7 24 arkada bi programın açık olması ister istemez insanları rahatsız eder. Zaten hileler belli bi ranktan sonra bitiyor.
 
Valve üzerine düşeni yapmak zorunda. Ben hile görmemek için para vermek zorunda değilim.
https://www.faceit.com/en buradan Faceit'in kendi clientini kurup oyunu Faceit sunucularında oynayabilirsiniz. Oynamadan önce Faceit Anti-Cheat'i kurmayı da unutmayın. Hileyle karşılaşmadım daha önce.
İtem düşmüyor galiba.
 

Geri
Yukarı