Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
''Mesaja göre şu gelsin, bu gelsin'' olayları pek de desteklenesi olmuyor maalesef. Üyelik tarihi ve mesaj sayısının harmanlanması belki de çözecektir, bilemiyorum. Biz üyeler çok sığ düşünüyoruz bir noktada :trol:

Kullanmışlığım oldu. Heves işi. Tadımızın kaçacağına hiç gelmesin, gereği var mı?
 
Bakınız denetleme yapılmaz demiyorum.

Çok aktif bir forum burası, mükemmel bir denetim hızı bekleyemezsiniz.

Bence şu durumda bile iyi iş çıkartıyorlar, raporlarıma hızlı dönüş yapılıyor en azından.

Mesaj sayısı belirleyici etken olmasın. Bir özellik gelecekse sadece profil mesajı için gelmesin.
 
Sonra "Ona verildi, bana niye verilmedi?" kavgası çıkacak. Hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. Forumda bu tür şeyler çok kavga ve karmaşa çıkarıyor.
O tür insanlar her şeyden kavga çıkarır zaten. Onlara bakacaksak hiç yenilik yapmamak lazım.
 
Sonra "Ona verildi, bana niye verilmedi?" kavgası çıkacak. Hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. Forumda bu tür şeyler çok kavga ve karmaşa çıkarıyor.
Bütün üyelere açılacak zaten. Sadece kendimiz, kendi profilimize mesaj yazabiliyor olacağımızdan sorun olacağını düşünmüyorum.

Beğenileri şak diye kaldırıyor moderasyon, ama iş profil mesajına, GIF profil fotoğrafına gelince hayır deniyor.
 
Çok aktif bir forum burası, mükemmel bir denetim hızı bekleyemezsiniz..
İşte o yüzden bu tarz haklar kullanıcılara verilmemeli diyorum. Verilecekse de fazladan moderatör alımları olmalı ya da çok iyi düşünülüp çizilmeli.
 
Yahu moderatörler de insan, kimse raporlamazsa veya moderatör yetişemezse iyi denetleme yapılamayabilir. Bakınız denetleme yapılmaz demiyor, iyi denetlenemeyebilir diyorum.
Denetleme forumun her yerinde iyi bir düzeyde yapılıyor, çoğu üye de bundan şikayetçi zaten. Kurallar katı diye konu açan, yediği en ufak cezada karalara bağlayan üyeler var bu yüzden. Denetlemeden yana bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Yüksek mesaj sayılı kişilere denetleme yapılabileceği gibi düşük mesaj sayılı kişilere de yapılabilir, kuşkunuz olmasın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı