Çözüldü Netmahal sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CripTox

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Bilgisayarımı her açtığımda altta sabit olan Google Chrome gidip geliyor ve her Google Chrome'yi açtığımda bu iğrenç ana sayfa geliyor. İnternette anlatılan bütün çözümleri denedim fakat hiçbiri bu sorunu gideremedi. Şu an bile aşşağıda 2 adet Google Chrome duruyor.
asdasdasd.png

Ccleaner ile tarama yaptım 3 parti uygulamalar denedim fakat hala sorun devam ediyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal Uygulayın.

Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software ile tam tarama yapın.

www.technopat.net/sosyal/konu/hijackthis-log-paylaşımı-ve-Çözümleri.30649/ HJ raporu ekleyin.
AdwCleaner ve Malwarebytes'ı zaten denemştim fakat sorunumu çözmemişti. HJ raporunu nasıl ekleyebilirim?

Sorunu HJ üzerinden çözdüm. Fakat şimdide denemek için sildiğim arama motorları arasında Google da vardı :). Ben Google'yi ekleyemedim. Bunun için yeni konu açmam mı gerekiyor?

İlgili konuyu okursanız Hijackthis raporu eklemeyi görebilirsiniz. chrome://settings/ kısmından anasayfayı ve arama ayarlarını değiştirebilirsin.
Yardımlarınız içi teşekkürler fakat ben "Arama motorlarını yönet" kısmından Yahoo hariç hepsini silmiştim. Google Chrome'yi yeniden silip yüklememe rağmen Google gelmedi. İnternetten baktığımda ise support.google da ilgili yardım sayfası görüntülenemiyor oldu.

Arama motorlarını yöneti açıp alttaki Diğer arama motorlarından ekleyebilirsiniz.
Sırasıyla;
Kod:
Google.com
Kod:
Google
Kod:
{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google:omniboxStartMarginParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}

Arama motorlarını yöneti açıp alttaki Diğer arama motorlarından ekleyebilirsiniz.
Sırasıyla;
Kod:
Google.com
Kod:
Google
Kod:
{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google:omniboxStartMarginParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}
Çok teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı