L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 20 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı?
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Alınmaz bence. Türkiye'den almak daha mantıklı. Hem çok uzun süre de beklemezsin.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 20 Mayıs 2021 #3 Bence fena değil. Ama Türkiye'de varsa Türkiye'den al.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Anakartında RGB header var mı?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 Alınmaması için bir sebep yok. Türkiye'de daha ucuz olma ihtimali de yok. 4 pin diyor ama, kontrolcü ya da anakart bağlantısı gerekli.
Alınmaması için bir sebep yok. Türkiye'de daha ucuz olma ihtimali de yok. 4 pin diyor ama, kontrolcü ya da anakart bağlantısı gerekli.
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #6 lesteven dedi: Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende 1 TL HD Webcam bulmuştum Ali Express'te hemen aldım ama alalı 3 ay geçti hala gelmedi bende hala bekliyorum gelecek diye
lesteven dedi: Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende 1 TL HD Webcam bulmuştum Ali Express'te hemen aldım ama alalı 3 ay geçti hala gelmedi bende hala bekliyorum gelecek diye
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 20 Mayıs 2021 #7 lesteven dedi: Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat bana biraz şüphe uyandırdı. not: daha yeni farkettim yeniler için olduğunu
lesteven dedi: Merhaba arkadaşlar AliExpress'te 0.01 dolarlık 4.15US $ |12V RGB LED şerit ışık PC bilgisayar kılıfı 4pin başlıklar LED ışık şerit anakart kontrol paneli RGB başlık oyun dolabı bant neon|LED Strips| - AliExpress şöyle bir LED var 0.01 dolar yaklaşık 8 kuruş gibi bir tutara geliyor gümrük vergisi de 15 TL gibi bir şey olarak geliyor. Kargosu da ücretsiz gümrük vergisi falan ile alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat bana biraz şüphe uyandırdı. not: daha yeni farkettim yeniler için olduğunu
3 370063 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 257 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Mayıs 2021 #8 Anakartında RGB girişi (header) varsa bence güzel fırsat. Ama uzun süre beklemek istemiyorum dersen Türkiye'den bakmalısın. Dediğin gibi sana 15-16 liraya mal olacaktır.
Anakartında RGB girişi (header) varsa bence güzel fırsat. Ama uzun süre beklemek istemiyorum dersen Türkiye'den bakmalısın. Dediğin gibi sana 15-16 liraya mal olacaktır.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 20 Mayıs 2021 #9 917382 dedi: Alınmaz bence. Türkiye'den almak daha mantıklı. Hem çok uzun süre de beklemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 50 TL en az beklerim de yani zaten RGB çok ihtiyaç ta bir şey değil. FX 9590 dedi: Bence fena değil. Ama Türkiye'de varsa Türkiye'den al. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin dediğiniz gibi fena değil diye düşündüm Türkiye'de bulamadım internetten yani bulsamda 50 TL'yi aşabilir. BerkayZ87 dedi: Anakartında RGB header var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım Gigabyte B460M D3h var mı bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi alayım hiç olmadı kenarda kalsın.
917382 dedi: Alınmaz bence. Türkiye'den almak daha mantıklı. Hem çok uzun süre de beklemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 50 TL en az beklerim de yani zaten RGB çok ihtiyaç ta bir şey değil. FX 9590 dedi: Bence fena değil. Ama Türkiye'de varsa Türkiye'den al. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin dediğiniz gibi fena değil diye düşündüm Türkiye'de bulamadım internetten yani bulsamda 50 TL'yi aşabilir. BerkayZ87 dedi: Anakartında RGB header var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım Gigabyte B460M D3h var mı bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi alayım hiç olmadı kenarda kalsın.
Emirali Özen Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #10 sonuçta bilgisayara takacaksın iki kere düşün