Anakartında RGB girişi (header) varsa bence güzel fırsat. Ama uzun süre beklemek istemiyorum dersen Türkiye'den bakmalısın. Dediğin gibi sana 15-16 liraya mal olacaktır.
Var mıdır bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır Gigabyte RGB Fusion destekliyor benim anakartımda Gigabyte RGB Fusion destekliyor tabii ki de kesin vardır denilmez dediklerime göre en geç 11 Haziran'da diyor ama Temmuz'da olur beklerim yani.
Var mıdır bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır Gigabyte RGB Fusion destekliyor benim anakartımda Gigabyte RGB Fusion destekliyor tabii ki de kesin vardır denilmez dediklerime göre en geç 11 Haziran'da diyor ama Temmuz'da olur beklerim yani.
Hocam anakartınızda RGB ya da ARGB header girişleri yok. Maalesef bir kontrolcü olmadan bu LED'leri bilgisayarınıza senkronize şekilde çalıştıramazsınız.
Hocam anakartınızda RGB'ya da ARGB header girişleri yok. Maalesef bir kontrolcü olmadan bu LED'leri bilgisayarınıza senkronize şekilde çalıştıramazsınız.
Donanım Arşivi'nin videosundaki LIT 200 incelemesine baktım şöyle bir kutu ARGB kontrolcü bulunuyor. Ama bu da uyumsuz. Çünkü bu ARGB kontrolcü. Ama almak istediğiniz ürün RGB. Kasanızdaki 3 pin 5V, almak istediğiniz ürün 4 pin 12V. Uyumsuzlar.
Donanım arşivi'nin videosundaki lıt 200 incelemesine baktım şöyle bir kutu ARGB kontrolcü bulunuyor. Ama bu da uyumsuz. Çünkü bu ARGB kontrolcü. Ama almak istediğiniz ürün RGB. Kasanızdaki 3 pin 5v, almak istediğiniz ürün 4 pin 12v. Uyumsuzlar.