%0.1 FPS değeri çok düşük

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar donanım bileşenlerinde herhangi bir sıkıntı yok hepsini test ettim.
A Plague Tale: Requiem oyununda 2K en iyi ayarlarda DLSS kalite modunda 180 200 arası FPS değerim gayet tatmin edici.

İşletim sistemi: Windows 10 ve GPU kullanımı %99

%1 FPS değeri: 90 civarı.

%0.1 FPS değeri: 6 civarı git gel yapıyor. %0.1 değeri niçin bu kadar az, sorun tam olarak nedir, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bir izleyin derim, eğer GPU sıcaklığı ve GPU güç değeri göster açıksa kapatın, biraz daha artacaktır o değer.
Bir de DLSS ihtiyacınız yoksa kapatın bence sisteminiz oyun için gayet ideal.

Driver vs. güncellemişsinizdir muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu bir izleyin derim, eğer GPU sıcaklığı ve GPU güç değeri göster açıksa kapatın, biraz daha artacaktır o değer.

Hocam Afterburner bende yok olmayan kullanıcılar için bir çözüm var mı?

Hocam Afterburner bende yok olmayan kullanıcılar için bir çözüm var mı?
Hangi uygulamayla ölçüyorsanız onda da kapatmayı deneyin, sorun sadece Afterburner da yok. En büyüğü Afterburner olduğu için orada test yapılmış sadece. Bir de DLSS kapayıp dener misiniz?

Hovam inanır mısın bu videoyu izledikten sonra test ettim tam da. Şöyle söyleyeyim videoda bahsedilen gpu pwr ve ısı değerini gösteren izlemeyi kapatınca yaklaşık %15 gibi xiddi oranda fps artışı oldu fakat bu artış %1 olan fps değerinde oldu %0.1 olanda hiçbir değişme olmadı. 6 ve 8 arasıydı yine öyle.

Hovam inanır mısın bu videoyu izledikten sonra test ettim tam da. Şöyle söyleyeyim videoda bahsedilen gpu pwr ve ısı değerini gösteren izlemeyi kapatınca yaklaşık %15 gibi xiddi oranda fps artışı oldu fakat bu artış %1 olan fps değerinde oldu %0.1 olanda hiçbir değişme olmadı. 6 ve 8 arasıydı yine öyle.
DLSS vs. kapatıp dener misiniz bir de? Çok düşük değer aldığınız, bir sorun var.

İşe yaramazsa MSI Afterburner indirin, bir de bu programdan bakın bu değerlere. Yanlış ölçüyor olabilir belki. Oyununuz nasıl peki akıcı hissettiriyor mu?

DLSS vs. kapatıp dener misiniz bir de? Çok düşük değer aldığınız, bir sorun var.

İşe yaramazsa MSI Afterburner indirin, bir de bu programdan bakın bu değerlere. Yanlış ölçüyor olabilir belki. Oyununuz nasıl peki akıcı hissettiriyor mu?
hocam cs 2 girdim ayarlar düşük orta karışımı fps genel 450 civarı basit eğlencede ama %1 fps 9 %0.1 ise 2. Sizce sebebi ne olabilir driverler güncel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı