0.35 Mbps upload ile yayın açılır mı?

Telefon internetinden açarım o zaman haftada 1, 2 saat açacağım oyun yayını veya sohbet kaç bitrate vereyim? Bir yayın için Max 2 GB kullanabilirim.

Fatura çok fazla gelir hocam. Kendinize en az 35 Mbps dowland 6-7 civarı upload olan paketleri almanızı öneririm.

Herkes sorunu net ve doğru bir şekilde cevaplamış. Kanka bu internete para ödüyorsanız cidden helal olsun bana bedava verseniz ben bu interneti almam.

Sadece sohbet yayını açıcaksan 720p'de bir sorun olucağını sanmam ama mükemmel olmuyacaktır. 3-4 Megabitten aşağısı zorlayacaktır.

Dipnot sadece sohbet yayını dediğim video felan izlemeden olucak yani sadece chat ile kameralı konuşma...

Arkadaşlar tüm cevaplar için sağ olun. TurkNet'e geçmeye karar verdim. Ben de Huawei HG658 V2 Super Online modemi var onun VDSL desteği var mı internette bulamadım(emin olamadım aslında birkaç kaynak buldum). Conqueror's Blade rekor ms örneği de ektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…