0.650 Upload hızı İle Canlı Yayın Yapılır mı?

AlperenKaptan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle çok fazla yayın yapmak istiyorum ancak bilgisayarım son derece yeterli ama internetim 12 dowload 0.650 upload sizce yayın yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum akıcı bir yayın olmaz. En az 2 MBPS upload gereklidir.

480p bile mi olmaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyor musunuz? Adam 144p zor diyor siz hala diretiyorsunuz.

Bence burada yapar mıyım yapamaz mıyım diye tartışarak zaman kaybetmek yerine açın bir deneme yayını, gelip linkini de verin girip bakalım. Burada birisi yayın yapabilirsiniz derse binlerce liralık ekipman mı alacaksınız? Deneyip kendiniz görebilirsiniz sonucu.

Mümkün değildir. O upload değerine karşılık bitrate ve çözünürlük versen bile oynadığın oyundan anlamazsın ve seni izleyenlerde ne olduğunu anlayamaz.
En az 2 mbit ve buda 480p-30fps yapacağın anlama gelir. 720 çıkarsan oyununu mahvedebilir 2 mbit.

En az 2 mbps upload hızın olması lazım yayın yapmak için 2 mbps ile çözünürlük ne olur dersen en fazla 480p üstü imkansız, 5 mbps ilede 720p yaparsın onunda üstü imkansız, 7 mbps ile 1080p yapabilirsin üstü imkansız, eğer 20 mbps upload hızın var ise benim gibi o zaman 4K yayın yapabilirsiniz söylediklerim denenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…