Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Rotring 500 mü penac protti 107 mi iyidir? Tavsiyelere de açığım.
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Rotring 500 kullanacaksanız düşürmemeye özen gösterin, lise hayatım onunla geçti 3 defa tekrar aldım ucu hemen yamuluyor.
Rotring 500 kullanacaksanız düşürmemeye özen gösterin, lise hayatım onunla geçti 3 defa tekrar aldım ucu hemen yamuluyor.
M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Mithranlia dedi: Rotring 500 kullanacaksanız düşürmemeye özen gösterin, lise hayatım onunla geçti 3 defa tekrar aldım ucu hemen yamuluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 10 kere düşürmüşümdür ama gene yamulunca geri düzeltiliyor .
Mithranlia dedi: Rotring 500 kullanacaksanız düşürmemeye özen gösterin, lise hayatım onunla geçti 3 defa tekrar aldım ucu hemen yamuluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 10 kere düşürmüşümdür ama gene yamulunca geri düzeltiliyor .
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 MuhammetTK0 dedi: Ben 10 kere düşürmüşümdür ama gene yamulunca geri düzeltiliyor . Genişletmek için tıkla... Evet dik düşürdüğünüzde iğne sokarak da düzeltebiliyorsunuz ama kim her düşürüşte bu tarz sorunlar yaşamak ister bilemiyorum. Hassas bir kalem.
MuhammetTK0 dedi: Ben 10 kere düşürmüşümdür ama gene yamulunca geri düzeltiliyor . Genişletmek için tıkla... Evet dik düşürdüğünüzde iğne sokarak da düzeltebiliyorsunuz ama kim her düşürüşte bu tarz sorunlar yaşamak ister bilemiyorum. Hassas bir kalem.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 12 Eylül 2024 #5 Rotring 500'e güzel sahip çıkabilirseniz güzel kalemdir. 0,5 verisiyonunu kullanıyorum ağırlığı ve rahatlığı benim için yeterliydi.
Rotring 500'e güzel sahip çıkabilirseniz güzel kalemdir. 0,5 verisiyonunu kullanıyorum ağırlığı ve rahatlığı benim için yeterliydi.
Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #6 Fikop dedi: Rotring 500'e güzel sahip çıkabilirseniz güzel kalemdir. 0,5 verisiyonunu kullanıyorum ağırlığı ve rahatlığı benim için yeterliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir model önerebilir misiniz? Mithranlia dedi: Evet dik düşürdüğünüzde iğne sokarak da düzeltebiliyorsunuz ama kim her düşürüşte bu tarz sorunlar yaşamak ister bilemiyorum. Hassas bir kalem. Genişletmek için tıkla... Ben biraz sakarım hocam önerebileceğiniz kaliteli ve sağlam bir model var mı?
Fikop dedi: Rotring 500'e güzel sahip çıkabilirseniz güzel kalemdir. 0,5 verisiyonunu kullanıyorum ağırlığı ve rahatlığı benim için yeterliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir model önerebilir misiniz? Mithranlia dedi: Evet dik düşürdüğünüzde iğne sokarak da düzeltebiliyorsunuz ama kim her düşürüşte bu tarz sorunlar yaşamak ister bilemiyorum. Hassas bir kalem. Genişletmek için tıkla... Ben biraz sakarım hocam önerebileceğiniz kaliteli ve sağlam bir model var mı?
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.330 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #7 Yılların markasın pensan my IQ https://www.akakce.com/uclu-kalem/en-ucuz-pensan-my-iq-versatil-kalem-07-fiyati,1353124343.html
Yılların markasın pensan my IQ https://www.akakce.com/uclu-kalem/en-ucuz-pensan-my-iq-versatil-kalem-07-fiyati,1353124343.html
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 12 Eylül 2024 #8 Hardsag2 dedi: Hocam başka bir model önerebilir misiniz? Ben biraz sakarım hocam önerebileceğiniz kaliteli ve sağlam bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Rotring Rapid Pro'da olması lazım plastik kasa daha ucuz bir kalemdi. Kardeşim kullanıyor, onun şansa erken bozuldu ama o zamana kadar memnundu.
Hardsag2 dedi: Hocam başka bir model önerebilir misiniz? Ben biraz sakarım hocam önerebileceğiniz kaliteli ve sağlam bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Rotring Rapid Pro'da olması lazım plastik kasa daha ucuz bir kalemdi. Kardeşim kullanıyor, onun şansa erken bozuldu ama o zamana kadar memnundu.
Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #9 Fikop dedi: Rotring Rapid Pro'da olması lazım plastik kasa daha ucuz bir kalemdi. Kardeşim kullanıyor, onun şansa erken bozuldu ama o zamana kadar memnundu. Genişletmek için tıkla... Homcam penac modeli hakkında bilginiz var mı?
Fikop dedi: Rotring Rapid Pro'da olması lazım plastik kasa daha ucuz bir kalemdi. Kardeşim kullanıyor, onun şansa erken bozuldu ama o zamana kadar memnundu. Genişletmek için tıkla... Homcam penac modeli hakkında bilginiz var mı?
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 12 Eylül 2024 #10 Ne yazık ki kullanmadım.