Şu an faber castell apollo kullanıyorum ancak silikon yeri aşınmaya başladı ve ucu sıkı tutmamaya başladı. Yeni bir kalem almak istiyorum bütçem ortalam 40-50 TL. Aklımda şu an Scrikss Office graphx 3'lü Set Mekanik Kurşun Kalem Silgi Min Saten gri 0.7 mm : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye var. Siz ne öneririsiniz? Bu arada kalemin tasarımı benim için daha önemli. Rotring her ne kadar daha iyi olsa da tasarımlarını pek sevmiyorum. Ama tasarımını beğenebileceğimi düşündüğünüz rotring varsa neden olmasın.
Şu an bunu kullanıyorum çok memnunum. Fakat tutturma yeriyle fazla oynamayın kırılıyor bir de uç açmak için düğmeye bastığınızda elinizi acıtabilir biraz uzun kullanımda.
Şu an faber castell apollo kullanıyorum ancak silikon yeri aşınmaya başladı ve ucu sıkı tutmamaya başladı. Yeni bir kalem almak istiyorum bütçem ortalam 40-50 TL. Aklımda şu an Scrikss Office graphx 3'lü Set Mekanik Kurşun Kalem Silgi Min Saten gri 0.7 mm : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye var. Siz ne öneririsiniz? Bu arada kalemin tasarımı benim için daha önemli. Rotring her ne kadar daha iyi olsa da tasarımlarını pek sevmiyorum. Ama tasarımını beğenebileceğimi düşündüğünüz rotring varsa neden olmasın.
2 aydır 0.7 Tombow Mono Graph kullanıyorum. Bazen çok güzel yazarken bazen kötü yazıyorum, bir türlü alışamadım. Belki de daha önce 0.5 kullandığım için alışamadım.
Ben Scrikks Graph X'i neredeyse 3 yıldır kullanıyorum, fakültede beraber okuduğum abimin hediyesi. Çok düşürdüğümden dolayı rengi biraz gitti, ama hala taş gibi. Biraz daha koyabilsen Rotring Rapid var, ama Mono Graph'ı öven çok.