0.7 uçlu kalem önerisi

Fiyatını tam bilmiyorum ama Faber-Castell GRIP 1347 yıllardır kullandığım ve memnun kaldığım bir model. Tavsiye ederim.

Faber Castell grip 1347. Bu kalemle iki kez TEOG fulledim, yks sayısalda da 1700 sıralama yaptım . Şaka bi yana bence kullanımı çok iyi kalem, ne ağır eli yoruyor ne hafif böyle kayıp gidiyor. Benimki 0.5'ti ama olsun.

Hocam maşallah başarılarınız çok iyi Dr TEOG' u nasıl iki kere kazandınız? 2 oturum olmasından mı bahsediyorsunuz? Bu arada kalem hakkındaki yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.

Hocam maşallah başarılarınız çok iyi Dr TEOG' u nasıl iki kere kazandınız? 2 oturum olmasından mı bahsediyorsunuz? Bu arada kalem hakkındaki yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.
Evet iki oturumlu olduğu için öyle dedim iki sınavda da tüm soruları doğru yapmak gerekiyordu tam puan için. Burada özel mesaj kısmı yok sanırım. Olsa, yerel haberlere çıkmıştım onun linkini atardım

poly matic al çok rahat ama tutma yerinde ayriyeten silikon yok

Faber-Castell TK-FINE 2317 Özellikle beyaz rengi çok şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…