X Xandery Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 86 23 Aralık 2020 #11 Dadesutan dedi: Eki Görüntüle 797058 Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz, gerekli bitrate ayarını öncelikle bulmalısınız 480p offline yapabilirsiniz. Ayarlardan işlemciye bi tık daha yük bindirmelisiniz Ayrıca 2-2,5d oyun seçerseniz çok iyi olur hareketli fps oyun oynuyosanız yapamazsınız
Dadesutan dedi: Eki Görüntüle 797058 Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz, gerekli bitrate ayarını öncelikle bulmalısınız 480p offline yapabilirsiniz. Ayarlardan işlemciye bi tık daha yük bindirmelisiniz Ayrıca 2-2,5d oyun seçerseniz çok iyi olur hareketli fps oyun oynuyosanız yapamazsınız
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 23 Aralık 2020 #12 XxToprakMamixX dedi: Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr Buradan test yapıp sonucunu paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
XxToprakMamixX dedi: Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr Buradan test yapıp sonucunu paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #13 Dadesutan dedi: Eki Görüntüle 797090 Genişletmek için tıkla... Fiber mi altyapınız?
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 23 Aralık 2020 #14 XxToprakMamixX dedi: Fiber mi altyapınız? Genişletmek için tıkla... Evet
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #15 Dadesutan dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Santrale de yakınsınız aslında değerlerin düşük olma sebebi paketinizden mi kaynaklı, adsl sanmıştım ben değerleri görünce.
Dadesutan dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Santrale de yakınsınız aslında değerlerin düşük olma sebebi paketinizden mi kaynaklı, adsl sanmıştım ben değerleri görünce.