Az önce bu numara aradı. Sadece arkada garip bir müzik çalıyordu. İnternette de hakkında hiç yorum yok. Görselde verdiğim kişi hakkında bilgisi olan var mı?
Az önce bu numara aradı. Sadece arkada garip bir müzik çalıyordu. İnternette de hakkında hiç yorum yok. Görselde verdiğim kişi hakkında bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 1374287
0 850 ile başlayan numaralar kime ait? 0850 numaraların kodu ise +90 yani Türkiye'nin telefon kodudur. 0850 numarası genel olarak kurumsal şirketlerin numarasıdır. Örneğin bankalar, otobüs şirketleri, havayolu şirketleri, e-ticaret web siteleri, özel şirketler vb. kurumsal resmi firmaların numaraları 0850 ile başlamaktadır.
Sizin için herhangi bir işlem beklemesi veya öğrenmeniz gereken bir durum yoksa. Açmayabilirsiniz.
Açınca konum öğrenme, dinleme, virüs bulaşma, telefon numarası çalma, e-posta çalma, virüs bulaşma gibi durumlar olur mu? Biraz açık tuttum ve sadece müzik çaldığından şüphelendim.
Açınca konum öğrenme, dinleme, virüs bulaşma, telefon numarası çalma, e-posta çalma, virüs bulaşma gibi durumlar olur mu? Biraz açık tuttum ve sadece müzik çaldığından şüphelendim.
Telefon ile bahsettiğiniz işlemleri henüz yapamazlar merak etmeyin. O işlemleri bizzat telefonlarımız internete bağlandığında zaten yapmaktadır. O başka konu. Açarsanız karşı taraftan ses gelir en fazla. Oda yoksa kapatın lütfen. Dediğim gibi açmaya lüzum yoksa bakmayın.