Benim arkadaşın bir bilgisayarı var oyun inmiyor Windows XP olduğu için. Windows 7 iner mi?
Sistem:
0.98 GB RAM.
Intel atom 1.60GHz
HDD 30GB boş alan.
Ekran kartı bilinmiyor.
Benim arkadaşın bir bilgisayarı var oyun inmiyor Windows XP olduğu için. Windows 7 iner mi?
Sistem:
0.98 GB RAM.
Intel atom 1.60GHz
HDD 30GB boş alan.
Ekran kartı bilinmiyor.
Hocam Windows 7 indirseniz de pek iyi bir performans alacağınızı sanmıyorum. Bayağı bir yavaş olur sistem. O yüzden XP'de kalmak daha mantıklı olur. Ama büyük ihtimalle kurarsınız. Belki Vista kurabilirsiniz.
Biraz zor. İndirse bile arkadaşını kanser eder. Oyun inmez zaten bu sisteme çok eski bir sistem. Ve galiba arkadaşın, oyun inmeme olayını işletim sisteminden dolayı sanıyor.
Hocam Windows 7 indirseniz de pek iyi bir performans alacağınızı sanmıyorum. Bayağı bir yavaş olur sistem. O yüzden XP'de kalmak daha mantıklı olur. Ama büyük ihtimalle kurarsınız. Belki Vista kurabilirsiniz.
Arkadaşının yeni bilgisayar alma zamanı geldi de geçiyor biraz daha kullanırsa tarihi eser olacak Windows 7 de kursan fayda etmez daha beter kasar XP'den ilerisini görmez o PC.
@hayvan beyin Oyun inmemesinin İşletim sistemi ile alakası yok, sistem çöp. İsterseniz Windows 11 yapın. Bişey değişmez.
Arkadaşınız bilgisayardan anlamıyor bence.