0 Akko 5075s vs 2. el Epomaker TH80 Pro

Başlıkta da göründüğü gibi 2200 TL gibi bir paraya Epomaker TH80 Pro buldum. Ancak garanti veya faturası bulunmuyor. Bu yüzden 0 olarak yakın fiyatta Akko 5075s klavyesini mi almam daha iyi olur yoksa riske girip daha ucuz olan Epomaker klavyeyi almak daha mantıklı olur mu?
Ek olarak bu klavyelerin komutu iletme süreleri iyi midir? MOBA türünde oyunlar oynadığım için tepkime süresi iyi olurlarsa fena olmaz. Değilseler bile Switch'ler değiştirip bu durumu düzeltme imkanım var mı?

TH80 Pro'yu bizzat kendim kullandım ve 5075S kullanan arkadaşlarım oldu. Ben olsam sıfır sıfır Akko 5075S'i tercih ederim.

Bu arada Akko'nun kendi sitesinden 90 dolar+kargo yani maksimum 100 dolar olacak şekilde alabilirsin 5075S'i bu şekilde aldığında bir vergi çıkmıyor. Büyük ihtimalle Amazon veya Aliexpress'ten alacağından daha ucuza gelir. Ben de geçen hafta ACR Pro 75 aldım Akko'nun kendi sitesinden ve vergi ödemedim aynı şekilde @TouchMyFlow da.

Amazon'dan 2600'e denk geliyor, buradan kaça gelir? Ek olarak bu tepki süresi hakkında ki sorularım konusunda bilgisiniz var mı?

Amazon'dan 2600'e denk geliyor, buradan kaça gelir? Ek olarak bu tepki süresi hakkında ki sorularım konusunda bilgisiniz var mı?
Tepki süresi olarak kablosuz kullanırsanız iki klavyede de oyunlarda bir gecikme hissedebilirsiniz kabloluda ikisinde de problem yaşamazsınız. Benim baktığıma göre Amazon'dan vergisi ile beraber yaklaşık 3 bin TL'ye geliyor Akko'nun sitesinden alırsanız kargoyla beraber 95 dolar falan tutar o da 2530 lira falan ediyor bankanın döviz satışına göre 2600 liraya falan gelir yaklaşık.

Amazonda %15 indirime sahibim ondan 2.6'ya geliyor

@AdaBagcibasi Th80'i 1700'lere kadar indirebilirsem. Alınır mı? Ürünün garantisi yok satıcıyla pazarlık yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Amazonda %15 indirime sahibim ondan 2.6'ya geliyor

@AdaBagcibasi Th80'i 1700'lere kadar indirebilirsem. Alınır mı? Ürünün garantisi yok satıcıyla pazarlık yapmayı planlıyorum.
Siz bilirsiniz hocam bence 1700 e alınabilir bir klavye.

Benimde içinde öyle duruyor. Garantisi yok diye korkutuyor ama 1700'e alabilirsem alınabilecek bir risk gibi duruyor.
Böyle klavyelerde genelde bozulma olmaz switch vs. bozulursa değiştirirsiniz önemli olan ne kadar kullanıldığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…