0 alınacak bir sınavda kopya çekerek 0 veya >0 puan riskini almak mantıklı mı?

Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran.
Meslek
Öğrenci
9. sınıf lise öğrencisiyim. Matematik dışında hiçbir dersten 50 altı almadığıma eminim ama matematik dersinden en fazla 10 alırım. Normal bir şekilde girersem 0 alacağımı varsayalım. Eğer kopya çekersem, yakalandığımda 0 ve yakalanmadığımda >0 alacağım. Bu riski almak bana çok mantıklı geliyor, sizce mantıklı mı?

Kopya çekmek iyi bir şey değil. Bunu burada açıklaman da iyi değil. Normal bir şekilde çalışırsan yaparsın zaten.

Hatta çalışmayıp normal bir şekilde dersi bile dinlesen en azından 40 veyahut 50 üzeri alabilirsin.

kral kelebek sistemi falan olmayacak matematikde ezber işi dğeil neyden nasıl kopya cekicen ki ama bence mantıklı yani de hocaların gözünde düşersin sadece

Kopya çekmeni önermem benim fikrimce çünkü hem kendini hocaların gözünden düşersin ilk seneden hem de başkalarının hakkını yersin, benim önerim notunu alıp hocalarına da düzelteceğini söylersen hem aziminden dolayı hem diğer sınavdaki yüksek notundan dolayı sözlülerine yüksek vereceğini düşünüyorum.

10 alacağına inanıyorsan tabii ki risk göze alınır. Zaten sınava girerken hocaya dikkat etmek lazım tanıdık hoca gelirse çektirip çektirmeyen hocayı anlaman lazım tanıyorsan eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…