Emir981 Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 3 gündür falan oyun indiremiyorum indirme bölgesi değiştirdim önbelleği falan temizledim modemi bile resetledim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Arkadaşlar 3 gündür falan oyun indiremiyorum indirme bölgesi değiştirdim önbelleği falan temizledim modemi bile resetledim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
DefenderFile40 Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 Steam suncusunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Türkiye-Ankara sunucusundan Mısır-Kahire sunucusuna girdiğimde düzelmişti.
Steam suncusunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Türkiye-Ankara sunucusundan Mısır-Kahire sunucusuna girdiğimde düzelmişti.
Emir981 Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 DefenderFile40 dedi: Steam suncusunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Türkiye-Ankara sunucusundan Mısır-Kahire sunucusuna girdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam
DefenderFile40 dedi: Steam suncusunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Türkiye-Ankara sunucusundan Mısır-Kahire sunucusuna girdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam