İ İnanç Can Ziyaretçi 9 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Kutusu faturası mevcut olan Logitech G710+ klavyemi satmak veya takaslamak istiyorum. Ürünün kutusu açılmamıştır arkadaşlar. Aklımda bir fiyat belirlemedim. Tekliflerinize açığım. İletişim için: Inanc Can Develi | Facebook Günceldir arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. Kutusu faturası mevcut olan Logitech G710+ klavyemi satmak veya takaslamak istiyorum. Ürünün kutusu açılmamıştır arkadaşlar. Aklımda bir fiyat belirlemedim. Tekliflerinize açığım. İletişim için: Inanc Can Develi | Facebook Günceldir arkadaşlar.
H Hcb16 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 26 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #2 Fx 9590 İşlemciye takas olurmu ?
İ İnanç Can Ziyaretçi 19 Ocak 2016 #3 Hcb16 dedi: Fx 9590 İşlemciye takas olurmu ? Genişletmek için tıkla... Hayır Amd işlemci düşünmüyorum teşekkür ederim. İntel bir işlemci olsaydı düşünülebilirdi. Başka bir teklifiniz var mı acaba? Arkadaşlar ederinin üstünde de teklif verebilirsin. Nakit olarak tamamlıyabilirim üstünü. Günceldir arkadaşlar.
Hcb16 dedi: Fx 9590 İşlemciye takas olurmu ? Genişletmek için tıkla... Hayır Amd işlemci düşünmüyorum teşekkür ederim. İntel bir işlemci olsaydı düşünülebilirdi. Başka bir teklifiniz var mı acaba? Arkadaşlar ederinin üstünde de teklif verebilirsin. Nakit olarak tamamlıyabilirim üstünü. Günceldir arkadaşlar.
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #4 Hocam fiyat olarak nekadar düşünüyorsunuz
İ İnanç Can Ziyaretçi 21 Ocak 2016 #5 Çaki55 dedi: Hocam fiyat olarak nekadar düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Tekliflere açık.
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #6 Silinen üye dedi: Tekliflere açık. Genişletmek için tıkla... Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz
Silinen üye dedi: Tekliflere açık. Genişletmek için tıkla... Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz
İ İnanç Can Ziyaretçi 24 Ocak 2016 #7 Çaki55 dedi: Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz Genişletmek için tıkla... 350TL Çaki55 dedi: Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz Genişletmek için tıkla... Bi cevap vermediniz ?
Çaki55 dedi: Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz Genişletmek için tıkla... 350TL Çaki55 dedi: Hocam siz uygun bi fiyat belirlerseniz pazarlık yapabiliriz Genişletmek için tıkla... Bi cevap vermediniz ?