0 net YDT için kitap önerisi

tarikrustw

Decapat
Daha fazla  
10 ay kaldı. Başlıyorum. YDT de 0 net yaptım. TYT de Türkçe 3 doğru 17 yanlışım var.
Kaynak önerisi yaparsanız sevinirim. Hedef Akdeniz üniversite İngilizce dil edebiyatı yani 420 puan.

Sizin için tekrar YDT sınavına gireceğim. Deneme, çözüp geliyorum. Tam anlamıyla kaç net söyleyeceğim.

Ne yapacağız?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    576,3 KB · Görüntüleme: 78
YDT için Els'nin YDT setini ve akın Dil'in YDT kitap setlerini önerebilirim.

Els daha zorudur ama akın Dil'in yayınları sınav ile neredeyse aynı seviyelerde.

Netleri görüyorsun hocam. Geceyi gündüze katsak 400 puan gelir mi?

Ya şimdi sıfırdan 400 puan gelir mi bilmem. Şayet 70 netlere çıkman gerek örnek bir resim atacağım bu arkadaş OBP ile 430 puanı olan bir arkadaş gerisini sen düşün.

1692283591614.png

Matematiğin iyidir öne çıkarsın ayrı bir konu ama 400 için iyi netler gerekiyor sana. 0+0 halde nasıl buna çıkarsınız bir senede bilemem.

Ogretmen gorusu nokta atisi olmus.

Ya şimdi sıfırdan 400 puan gelir mi bilmem. Şayet 70 netlere çıkman gerek örnek bir resim atacağım bu arkadaş OBP ile 430 puanı olan bir arkadaş gerisini sen düşün.

Eki Görüntüle 1906505

Matematiğin iyidir öne çıkarsın ayrı bir konu ama 400 için iyi netler gerekiyor sana. 0+0 halde nasıl buna çıkarsınız bir senede bilemem.

Kolay ya beni zorlamaz.

Eki Görüntüle 1906505

Resimdeki gibi matematik 7 soru ise 490 puan bile kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı