%0 okuma ve %0 yazma ile %100 SSD kullanımı

Flarin

Kilopat
RAM
16 GB, DDR3, 600 mhz.
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 360
Ekran kartı
GTX 960
Anakart
MSI 970A-G43
İşlemci
AMD FX-8350
Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun zamandır bu problemi çözmeye çalışıyorum. Ama hiçbir şekilde bir yanıt bulabilmiş değilim.

Problem şu: Tamamen rastgele bir şekilde, bilgisayar boştayken veya oyundayken fark etmiyor, SSD %100'e çıkıyor, bu süreçte okuma ve yazma parametreleri %0.

Problem videosu: ssd problemi
(Arkadaşlarıma Discord'da problemi gösterirken denk geldi, ses için kusura bakmayın)

Internette bulduğum ve benimle aynı problemi yaşayan bir kişinin açtığı yardım başlığı:

Microsoft Help başlığı
Reddit postu

Yapılan işlemler:
Fast Boot kapatılması,
Güç ayarlarının kontrolü
Samsung Magician ile Firmware Update
SSD healthcheck
Superfetch (Sysmain kapatılması)
Windows Search kapatılması
ve özellikle Reddit postunda yapılmasını önerdikleri her şey.

Yapmadıklarım:
SSD'yi başka PC'de denemek,
SSD Hala IDE modunda, AHCI'de değil.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam geçmiş olsun üzüldüm benim diskimin ikizini buldum

Yapmadıklarım:
SSD'yi başka PC'de denemek,
Deneyin hocam belki SSD tarafında sorun vardır.

Hocam aynen bende de oluyordu ben sinirden SSD'yi kırdım fazla bir depolama alanı yoktu 32 GB eski bilgisayarımdaydı hocam sizin depolama alanınız kaç.

Benim 250 GB.
Olay görüntüleyicisine baktığımda şöyle bir şeyle karşılaştım.

taskhostw (7696,D,0) WebCacheLocal: "C:\Users\xxxx\AppData\Local\Microsoft\Windows\WebCache\WebCacheV01.jfm" dosyasında 8192 (0x0000000000002000) uzaklığından 8192 (0x00002000) bayt yazma isteği başarılı oldu, ancak işletim sisteminin hizmet vermesi normalin dışında (66 saniye) uzun sürdü. Bu sorun büyük bir ihtimalle hatalı donanımdan kaynaklanmaktadır Lütfen sorunu tanılamak üzere daha fazla yardım için donanım satıcınızla bağlantı kurun.

CrystalDiskInfo istenmiş birçok yerde, ben de paylaşmak istedim.

@Recep Baltaş bey sizi taglemem ne derece uygun veya kurallara uygun mu bilmiyorum ama, inanın başka bir çarem kalmadı. Boş vaktiniz varsa kontrol etmeniz mümkün mü acaba?

Dosya Ekleri

• 22.jpg
    22.jpg
    274,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı