0 temelle 2024 YKS'ye hazırlık

Tamamdır dostum dediğin seti yarın direk sipariş edeceğim. Onun dışındaki kitapları yarın alırken sorayım çok teşekkür ederim.

Tamamdır dostum dediğin seti yarın direk sipariş edeceğim. Onun dışındaki kitapları yarın alırken sorayım çok teşekkür ederim.

Kanka şu an nerdesin nasıl gidiyor YKS TYT bitti mi? Toplam kaç net yapıyorsun sayısal derslerde kaç net yapıyorsun. Cevap verirsen sevinirim

Hocam selam, son 4 ay TYT sıfırdan başlayacağım. Evet geç kaldım belki ama ne çalışırsam benim için o kadar iyidir. TYT Türkçe ve sosyal odaklı çalışmak istiyorum. Matematiğe gelirsek onu yetiştirmemin zor olacağını düşündüğüm için son ay bakmaya çalışacağım az da olsa en azından matematikten 5-10 net yapmaya çalışacağım elimden geldiğince. Önerdiğiniz "benim hocam" kitaplarından almayı düşünüyorum. 2 senedir ders yüzü görmedim. Kısaca temel-giriş seviye konu anlatımı ve soru bankası kitaplara ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıyeten Türkçe için konu anlatımına gerek yok diyorsan. Bilgi Sarmal'ın soru bankasını almayı düşünüyorum.

Son 4 ayda 300 hedefim şimdilik. Yapabilir miyim sence? Kafamda çalışma saati olarak günlük 2-3 saat vardı. Onu 3-4'e çıkarmayı düşünüyorum. Bu saat de yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Eğer hiç TYT yoksa 3-4 saat verimli çalışsan bile sınavda iyi yapman şansa bakar. Sana çalışma saati öneremem. Günlük 3 dersten 1 konu bitirip sorularını çöz.
Benim Hocam'ın konu anlatım ve soru bankaları gayet güzeldir. Zaten TYT'den 1 tane soru bankası bitirmek yeterli olacaktır. Ama Benim Hocam yerine başka kaynak arıyorsan Palme veya 345 gayet yeterlidir.
Ayrıca benim görüşüm TYT sosyali son 1.5 aya bırakman ve matematiğe asılman. Başka sorun varsa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…