babalotelli Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar kararsız kaldım, bilgilendirirseniz sevinirim. 0 Xbox S mi? Yoksa. 2.el Xbox X mi?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Bütçe ne kadar? Temiz bulabilirsen ikinci el Series X tabiiki.
Thehsaps15 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Hocam bir sorunu vesaire yoksa series x
Y Yege4270 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 Eğer temizse Series X daha mantıklı.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 babalotelli dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım, bilgilendirirseniz sevinirim. 0 Xbox s mi? Yoksa. 2.el Xbox X mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır Series S alınmaz fiyatı ederinin çok üstünde.
babalotelli dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım, bilgilendirirseniz sevinirim. 0 Xbox s mi? Yoksa. 2.el Xbox X mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır Series S alınmaz fiyatı ederinin çok üstünde.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #6 fxwestro dedi: Sıfır Series S alınmaz fiyatı ederinin çok üstünde. Genişletmek için tıkla... YD PS5 daha mantıklı olur onun yerine.
fxwestro dedi: Sıfır Series S alınmaz fiyatı ederinin çok üstünde. Genişletmek için tıkla... YD PS5 daha mantıklı olur onun yerine.
babalotelli Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #7 R.J. Fischer dedi: Bütçe ne kadar? Temiz bulabilirsen ikinci el Series X tabii ki. Genişletmek için tıkla... R.J. Fischer dedi: Bütçe ne kadar? Temiz bulabilirsen ikinci el Series X tabii ki. Genişletmek için tıkla... Xbox X 0 alacak kadar değil.
R.J. Fischer dedi: Bütçe ne kadar? Temiz bulabilirsen ikinci el Series X tabii ki. Genişletmek için tıkla... R.J. Fischer dedi: Bütçe ne kadar? Temiz bulabilirsen ikinci el Series X tabii ki. Genişletmek için tıkla... Xbox X 0 alacak kadar değil.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #8 babalotelli dedi: Xbox X 0 alacak kadar değil. Genişletmek için tıkla... Bütçen 20K civarlarına yakın sanırsam. Bence YD PS5 slim al. Bir tanıdığım 18K'ya aldı 1 ay önce.
babalotelli dedi: Xbox X 0 alacak kadar değil. Genişletmek için tıkla... Bütçen 20K civarlarına yakın sanırsam. Bence YD PS5 slim al. Bir tanıdığım 18K'ya aldı 1 ay önce.
babalotelli Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #9 R.J. Fischer dedi: Bütçen 20k civarlarına yakın sanırsam. Bence yurt dışı PS5 Slim al. Bir tanıdığım 18K'ya aldı 1 ay önce. Genişletmek için tıkla... 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim.
R.J. Fischer dedi: Bütçen 20k civarlarına yakın sanırsam. Bence yurt dışı PS5 Slim al. Bir tanıdığım 18K'ya aldı 1 ay önce. Genişletmek için tıkla... 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #10 babalotelli dedi: 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsen 2.el Series X al. Series S o fiyatı haketmiyor. babalotelli dedi: 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... PS5 daha iyi olur Exclusive oyunlar var. Xbox'ın oyunları PS'e gelmeye başladı. Örneğin: Sea of Thieves, Forza Horizon 5 gibi ama karar senin tabii ki.
babalotelli dedi: 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsen 2.el Series X al. Series S o fiyatı haketmiyor. babalotelli dedi: 0 Xbox s series 1 TB veya 2. el Xbox X arasında kaldım. PS5 ten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... PS5 daha iyi olur Exclusive oyunlar var. Xbox'ın oyunları PS'e gelmeye başladı. Örneğin: Sea of Thieves, Forza Horizon 5 gibi ama karar senin tabii ki.