babalotelli Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #11 R.J. Fischer dedi: Alabilirsen 2.el Series X al. Series S o fiyatı hak etmiyor. PS5 daha iyi olur exclusive oyunlar var. Xbox'ın oyunları PS'e gelmeye başladı. Örneğin: Sea of Thieves, Forza Horizon 5 gibi. Genişletmek için tıkla... PS5'in oyun kısmı pahalı olduğu için vazgeçtim.
R.J. Fischer dedi: Alabilirsen 2.el Series X al. Series S o fiyatı hak etmiyor. PS5 daha iyi olur exclusive oyunlar var. Xbox'ın oyunları PS'e gelmeye başladı. Örneğin: Sea of Thieves, Forza Horizon 5 gibi. Genişletmek için tıkla... PS5'in oyun kısmı pahalı olduğu için vazgeçtim.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #12 babalotelli dedi: PS5'in oyun kısmı pahalı olduğu için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bir oyun 3-4K civarlarında artık.
babalotelli dedi: PS5'in oyun kısmı pahalı olduğu için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bir oyun 3-4K civarlarında artık.