00:00'da PlayStation State of Play etkinliği var

denizbaranseker0

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ben Wolverine ve Ghost of Yōtei'den bir şeyler görmeyi bekliyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
GOW Remake istiyorum, ondan sonra hiç duyurulmamış bir AAA oyun görmek istiyorum. Bilim kurgu olabilir. Lakin bunları hayal ediyorum:(

Playstation şuan oyun kısmında genel olarak çok zayıf değil mi? Ufc 5 için alıcam alıcam diyorum sonra başka ne oynayacağım diyip yine vazgeçiyorum. Saydığınız oyunlardan daha çok ses getirebilecek bir duyuru da gelmiyor aklıma.

Baya bi oyun göreceğiz bu ara. Geçen State Of Play herzamanki gibi hayal kırıklığıydı. Bunun da farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası ama 1 2 tane güzel oyun çıksa kafi. Bu biraz ara etkinlik gibi olacaktır 2 güne Summer Game Fest varken büyük firmalar oyunlarını burada duyurmaz bence. RE9 duyurusunu bekliyorum ben sadece o da olursa Game Fest'te olacaktır.

Baya bi oyun göreceğiz bu ara. Geçen State Of Play herzamanki gibi hayal kırıklığıydı. Bunun da farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası ama 1 2 tane güzel oyun çıksa kafi. Bu biraz ara etkinlik gibi olacaktır 2 güne Summer Game Fest varken büyük firmalar oyunlarını burada duyurmaz bence. RE9 duyurusunu bekliyorum ben sadece o da olursa Game Fest'te olacaktır.
Bir tane AAA bilim kurgu oyunu gelse keşke...

Bir tane AAA bilim kurgu oyunu gelse keşke...
Bu ara hiç o tarzda duyuru yok. Ona en yakın sayabileceğim AAA değil de AA denebilecek oyun Cronos The New Dawn var. Silent Hill 2 remakei yapan Bloober yapıyor. Zaman yolculuğu gibi bir tema olacak ilginç duruyor. Ama öyle No Man Sky kafasında oyun pek çıkmıyor bu ara ufukta da görünen birşey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı