2 gün önce sabah 7'de 212 ile başlayan bir numara annemi aramış ve 3 saniye boyunca konuşmamış ardından kapatmış. O gün başka bir arama gelmemiş. Ertesi gün ise 850 ile başlayan bir numara aramış ve Türk Telekom internetimizin bittiğini ve eğer 1 GB'lik yeni bir paketin faturaya yansımamasını istemiyorsak 1'e basmamızı istemiş. Annem 1'e basmış ve telefonu kapatmışlar. (annem köye gittiğimiz için internetinin az kaldığını biliyordu bitmiştir diye düşünüp basmış.) Yaptığım
araştırmaya göre başka insanlarında dün bu tarz şeyler yaşadığını gördüm. Aynı numarayı bugün aradığım da ise sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum deyip bekletiyor ama bağlamıyor. Bugün defalarca kez 212 ile başlayan numaralar tarafından arandım. Telefonu açtığım zaman 3 saniye ses vermeyip kapatıyorlar. 850 ile başlayan bir diğer numara için internette araştırma yaptım
böyle bir bilgi buldum. Konu ile alakası var mı bilmiyorum. 546 ile başlayan numarayı aradım, açmadı. Telefon numarası 15 yıllık değiştirmek istemiyorum. Başka bir çözüm yolu aramaktayım. CİMER'e vs. şikayet edebilir miyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?