08/05/2025 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur ne demek?

wu tang arisi

Hectopat
Merhaba.
Nasipte varsa 12 ay, nasipte yoksa 6 ay olarak askere alınacağım. Aralık ayında muayenemi olup askerlik şubesine başvurdum ve tüm işlemlerimi hallettim. Şubat ayında da askerlik hizmet tercihlerimi yaptım. Askerlik hizmet tercihlerinde o zamanlar mayıs'ı seçmiştim ama şimdi başvurumu güncellediğimde en erken ağustos'u veriyor.
Bununla birlikte askerlik durum belgemde "08/05/2025" tarihine kadar ilişiği yoktur diyor, yani mayıs'ı işaret ediyor.

Ben mayıs celbinde mi askere alınacağım yoksa hizmet tercihlerime göre mi olacak? Hizmet tercihlerimde mayıs yok çünkü. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

30 veya 31 Nisan'da sınıflandırma sonuçları aciklaniyor hangi gün olduğu Tsk'nin sitesinde yazıyor. Mayıs celbini de es geçmen kuvvetle ihtimal.

30 veya 31 Nisan'da sınıflandırma sonuçları aciklaniyor hangi gün olduğu Tsk'nin sitesinde yazıyor. Mayıs celbini de es geçmen kuvvetle ihtimal.
Mayıs'ı es geçip de Ağustos celbiyle gidersem süper olur aslında benim için. İnşallah Ağustosta yedek astsubay olarak giderim. Ama mayısı es geçmem kuvvetle muhtemelse neden durum belgemde mayıs'a kadar diyor?

Bilgisi olan yok mu?

Son düzenleme:

Nitelik güncellemesine tabisin iste 30 Nisan'da öğlen 12'den sonra bak değişmiş olması lazım. Emin olmak için askerlik şubesini arayabilirsin.

Bu arada aylar sonra konuya bir güncelleme getireyim. Mayıs celbi ile gittim. Askerlik durum belgesinde ne yazıyorsa o arkadaşlar, şu anda silah altındayım. Astsubaylık çıktı, atarsa 7 ay
Nitelik güncellemesine tabisin iste 30 Nisan'da öğlen 12'den sonra bak değişmiş olması lazım. Emin olmak için askerlik şubesini arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…