Bunu okudum da hocam tam anlamadım. Google'ın mı değil mi ?Neden Doğrulama Kodu Geliyor?
Arkadaşlar merhaba. Bugün 850 540 4625 numarasından; Your messenger verification code is G-xxxxx şeklinde bir mesaj aldım ve yine bugün Google'dan; Google is verifying your number for chat features xxxxxx şeklinde mesajlar aldım. Sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden...www.technopat.net
Hocam okudum bazıları Google, bazıları değil diyor. Siz yine de kendinizi güvene alın. Bana Google'dan geldiği zaman direkt Google ismiyle geliyor, numara yok.Bunu okudum da hocam tam anlamadım. Google'ın mı değil mi ?
Hocam yüksek ihtimal google'ın çünkü ben bu kodla hesabıma girebilmiştim. Google'ın çok yüksek ihtimal.Hocam okudum bazıları Google, bazıları değil diyor. Siz yine de kendinizi güvene alın. Bana Google'dan geldiği zaman direkt Google ismiyle geliyor, numara yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.