0850 ile başlayan aramalar güvenilir mi?

Beni de sürekli arıyolar, açmıyorum. İnternette aratınca numara hakkında yorum yapanlar oluyor zaten. Hepsi de dolandırıcı çıkıyor.

Bilgi vermemiş en azından.

Hat kimin üzerinde ise başı biraz yanacak gibime geliyor. Zamanında bir amcanın bu yöntemle emekli maaşını çalmışlardı. Umarım olumsuz bir durum yasamazsınız.

Hat babamın üzerine umarım bir şey olmaz.

Polise gidip şikayette bulundum. Fakat annem telefonda bir bilgi vermediği ve üzerine banka hesabı, aylık maaşı ve emekli maaşı falan olmadığı için bir şey yapamazlar dedi üzerine abonelik açılma durumuna karşı e-devletten kontrol etmem söylendi bir süre. Aksi durumda tekrar gelmem söylendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BurakLeo, şu an için yapabilecek bir şeyiniz yok. e-Devlet'ten annenizin adına hat açılıp açılmadığını ya da farklı abonelik açılıp açılmadığını kontrol edin bir ay boyunca. Bir ay içerisinde eğer abonelik olmazsa daha da sorun olacağını sanmam.

Her 850li numara dolandirici demek degildir. Yemek siparisi veriyorum yemek sepeti getirdiginde 850li numaradan ariyor mesela. Turksat Kablonet, Garanti ve Finansbank da ayni sekilde 850 ile baslayan numaralari var hatirladiklarimdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…