0850 ile başlayan numaralar nasıl engellenir?

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Bu aramaları engelleyebiliyorum ama onlarla eğleniyorum. Artık sıkıldım, bunlar nereden numaramı alıyorlar? Onları engelleyebiliyorum, spam çağrı filtreleyebiliyoırum ama numaramı nereden alıyorlar bunlar ya. Hatta bazen arıyorlar, açıyorum hocam lahmacun çiğ köfte var mı deyip kapatıyorum, bunaltıyorum. Biri bu gün aradı ''goodbye'' deyip kapadı. Seçilmiş kişiyim sanırım

Mod nasıl engellenir diye düzenlemiş, hayır nereden buluyorlar numaramı sorum o.

Kişisel verilerimiz meyve tabağı olduğu için bulmaları normal.
Vallaha hocam ya. Geçen polisi aradım ''siz kart falan vermeyin'' dedi kapattı. Kart falan istediklerini de söylemedim. Ülke olaylarla çok ilgisiz. Sonra hakkımzıı arayınca suçlu oluyoruz. Müthiş sistem ha

Vallaha hocam ya. Geçen polisi aradım "siz kart falan vermeyin" dedi kapattı. Kart falan istediklerini de söylemedim. Ülke olaylarla çok ilgisiz. Sonra hakkımzıı arayınca suçlu oluyoruz. Müthiş sistem ha.
O Halk Sağlığı Yönetim Sistemi'ni hacklettiklerinde olay kopmuştu zaten bitti yani Türkiye'de kişisel veri diye bir şey kalmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…