0850 Numaradan arayanlar Türk Telekom mu?

Emrepromax

Decapat
Arkadaşlar dün de aynı numaradan aradılar bugünde aradılar. Altyapınızda çalışma var modem değiştirmek için 1 tuşlayınız dedi.
Sizce Türk Telekom mu? Çünkü VDSL+2 kullanıyorum fiber gelme olasılığı var. Sizce ne yapayım?

Onlar dolandırıcı umarim onaylamadin Türk Telekom ararsa zaten telefon isim çıkıyor cikmazsa bile 444 1 444 arar.

Hocam bunlar genelde dolandırıcı numaranın ortasında 484 varsa açmayın bunlar genelde dolandırıcı oluyor 0850484xxxx genelde böyle numaralar

Açınca size sesim geliyor mu diye soruyolar sonra sizin evet dediğiniz kısmı kesip montajlayarak sizi farklı gün tekrardan arıyorlar kredi banka işlemleri için onay verdiniz gibisinden evet vs demeyin yani dikkat edin

Dolandırıcılar, bir şey yapmayın, onay vermeyin.

Numaradan bağımsız olarak Telekom'un modem değiştirme güncelleme gibi bir uygulaması yok, sizi kandırıp yüksek fiyata gereksiz modem satıyorlar. Konu kesinlikle fiber altyapı vs yenilemesi ile ilgili değil.

Arayan numarayı internette taratırsanız bu aşağıdaki gibi şikayetlerden bol miktarda bulabilirsiniz.

Türk Telekom Yanıltıcı Modem Değişim Talebi Ve Para İadesi Sorunu

Tamamdır Teşekkürler Bir Daha İrtibat Etmicem
Kafama şey takıldı numaranın ortasında 901 var tek o kafamı karıştırdı

Tamamdır Teşekkürler Bir Daha İrtibat Etmicem
Kafama şey takıldı numaranın ortasında 901 var tek o kafamı karıştırdı
Onlarda aynı hocam internet taahhüt derse açmayın zaten türk telekomun kendisi ararsa resmi numara ile arar

Tamamdır bende bir anda altyapı filan deyince fiber filan düşündüm.

Tamamdır bende bir anda altyapı filan deyince fiber filan düşündüm.
Fiber gelse direkt gelip altyapıyı çekiyorlar hocam zaten sonra türk telekom taahhütünüzün bitmesine yakın sizi arayıp eğer fiber hazırsa fiber tarifeleri de önerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…