T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 14 Haziran 2023 #1 Usturaya vurdursam kaç haftada 3 numaraya ulaşır? 3 numara olarak kestirsem 2 ay içinde ön tarafa fön çekilecek kadar uzar mı? Mesaj gelene kadar çeneme gelen saçımı 3 numaraya kestirdim. Son düzenleme: 14 Haziran 2023
Usturaya vurdursam kaç haftada 3 numaraya ulaşır? 3 numara olarak kestirsem 2 ay içinde ön tarafa fön çekilecek kadar uzar mı? Mesaj gelene kadar çeneme gelen saçımı 3 numaraya kestirdim.
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 Teurastaja. dedi: Usturaya vurdursam kaç haftada 3 numaraya ulaşır? 3 numara olarak kestirsem 2 ay içinde ön tarafa fön çekilecek kadar uzar mı? Mesaj gelene kadar çeneme gelen saçımı 3 numaraya kestirdim. Genişletmek için tıkla... Bende bugün 3 numaraya vurucam saçım çok uzun 2 senedir arkadan bağlıyorum bakalım ne kadar uzayacak
Teurastaja. dedi: Usturaya vurdursam kaç haftada 3 numaraya ulaşır? 3 numara olarak kestirsem 2 ay içinde ön tarafa fön çekilecek kadar uzar mı? Mesaj gelene kadar çeneme gelen saçımı 3 numaraya kestirdim. Genişletmek için tıkla... Bende bugün 3 numaraya vurucam saçım çok uzun 2 senedir arkadan bağlıyorum bakalım ne kadar uzayacak
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #3 rivenays dedi: Bende bugün 3 numaraya vurucam saçım çok uzun 2 senedir arkadan bağlıyorum bakalım ne kadar uzayacak Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu kestireli ilginç durması dışında sorun yok .
rivenays dedi: Bende bugün 3 numaraya vurucam saçım çok uzun 2 senedir arkadan bağlıyorum bakalım ne kadar uzayacak Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu kestireli ilginç durması dışında sorun yok .
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 Teurastaja. dedi: 2 gün oldu kestireli ilginç durması dışında sorun yok . Genişletmek için tıkla... Ben 2 senedir saçımı bağlandığım için büyük ihtimal 2-3 hafta evden dışarı cikamayacağım ama bakacağız artık.
Teurastaja. dedi: 2 gün oldu kestireli ilginç durması dışında sorun yok . Genişletmek için tıkla... Ben 2 senedir saçımı bağlandığım için büyük ihtimal 2-3 hafta evden dışarı cikamayacağım ama bakacağız artık.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Haziran 2023 #5 3 numara 0'dan daha iyidir. Tahmini 1 ayda saç belli seviyeye geliyor.