0'dan AYT Sözel ne kadar sürede biter?

İmkanınız varsa hemen AYT Sözel denemesi çözün ve analizini yapın. Ona göre ne kadar sürede biteceği anlaşılır. Soruların %60 gibi bir kısmı mantık ile çözülebiliyor, tabii ki işin içinde süre vs. olduğundan ve ÖSYM'nin vatikan arşivlerinden çıkma soruları eklendiğinden, ana dilimiz Türkçe ile bile çözemediğimiz oluyor...

Hocam şu an 11'im AYT olarak tüm soruları çözmek mümkün müdür?

11 olmak lise hayatının nimetidir. Fikirlerinde kesin isen rahatlıkla bitirebilirsin. AYT Sözel korkulacak bir şey değil.
Tyt olarak da nerdeyse hiçim Türkçe Öğretmenliği istiyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum.
Uzun süre çalışamıyorum. Çalışma isteği gelmiyor dikkat dağınıklığı da var.

Yaşadığın sorunlar, çağın sorunları. 11. Sınıfın yazını çok iyi değerlendirmen gerekiyor. Yaz başladığı gibi tüm derslerden kampa başla ve program oluştur. Oluşturmakta sorun yaşıyorsan rehber hocana danış. Çekinme, onlar bunun için var. Dikkat dağınıklığını toparlamak için sosyal medyadan kurtul, ekran süreni sınırla ve yerine yeni etkinlikler koy. Kitap oku. (Bunlar TYT içindi)

AYT Sözel işin daha rahat kısmı. Şuan 11. sınıf olduğundan 11. sınıf konularını güzelce bitir. Yazın TYT'yi bitirsen 12. sınıf boyunca sadece deneme çözer keyfine bakarsın. AMA MUTLAKA, yalvarıyorum şu TYT'yi yazın bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…