0'dan yazılıma nasıl başlanmalı?

yasirbakır

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben oyun yapma ve yazılım hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum. Nasıl şeyler kullanabilirim? Hangi dil hangi oyun motoru vs. şu an tek bildiğim Scratch. Kendimi hangi oyun motorunda veya dilde geliştirmeliyim, nasıl başlamalıyım?

Ben oyun yapma ve yazılım hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum. Nasıl şeyler kullanabilirim? Hangi dil hangi oyun motoru vs. şu an tek bildiğim Scratch. Kendimi hangi oyun motorunda veya dilde geliştirmeliyim, nasıl başlamalıyım?
Python ile başlayabilirsin.
İlgili videolar izleyip gelişebilirsin.

Program olarak Thonny kullanabilirsin.

Unity veya Unreal Engine ile başlıyabilirsin ama oyun tasarım ekip işidir kolay sıkılabilirsin önerim unity ile başlaman kolay mobil oyunlar tasarlaman udemy den kurs alıp başlıyabilirisn

2D basic bir indie oyun yapacaksanız Unity. 3D güzel grafikli ve kodlamayla uğraşmak istemiyorsanız UE öğrenin. BTK Akademi ve Udemy den kurslar alabilirsiniz ikisi için de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı