AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Tekin Alakuş dedi: İşlemci PGA soket yani değiştirilebilir ama yaptığınızı değeceğini düşünmüyorum zira çok bir performans artışı olmayacaktır. Onun yerine RAM yükseltmesi yapın, yoksa SSD takın. Genişletmek için tıkla... Peki en fazla kaç GB RAM destekliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Tekin Alakuş dedi: İşlemci PGA soket yani değiştirilebilir ama yaptığınızı değeceğini düşünmüyorum zira çok bir performans artışı olmayacaktır. Onun yerine RAM yükseltmesi yapın, yoksa SSD takın. Genişletmek için tıkla... Peki en fazla kaç GB RAM destekliyor?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 16 Haziran 2021 #2 AGjesurzz dedi: Peki en fazla kaç GB RAM destekliyor? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 8 GB.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen 8 GB. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. O zaman 8 GB yapıyorum, olmazsa 6 GB yapacağım sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen 8 GB. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. O zaman 8 GB yapıyorum, olmazsa 6 GB yapacağım sağ olun.