0x000003b SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hatası

waaadda

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ilgilenen yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler. Sorunum yukarıda yazdığım mavi ekran hatasını almam. Windows 8.1 ve 7 de de aynı hatayı alıyorum sistemim şu şekilde G3258 CPU 4.5 GHz'de 1.40 voltajla maksimum 39 derecede stabil çalışıyor, h81m-plus anakart, cmp 351 420w kasa,gskill 2x4 gb 1600MHz RAM, evga 2 GB GTX 750 ti ftw acx, seagete 1 TB HDD minidump klasörüm aşağıdaki gibidir defalarca format attım driverları kaldırıp yükledim bi çözüm bulamadım Memtest86 da test ettim ondada bi hata bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. (Şöyle de bişey var sistemi 3.2 GHz'e çektiğimde yada farklı voltaj verdiğimdede mavi ekran alıyorum kodu farklı oluyor bu sefer, onlar silindiği için upload edemedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğinizi harfiyen yaptım cpu z yüklü değildi zaten sorun hala devam etmekte. Bide şöyle bişey, var öncesinde asusun gtx 750 ti vardı. Onu arkadaşıma satıp evga gtx 750 aldım evgadan sonra başladı. Sorunum acaba ekran kartında mı sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğinizi harfiyen yaptım cpu z yüklü değildi zaten sorun hala devam etmekte.
Dediklerimi yapın. CPU Z var kaldırın. CPUZ benzeri bir program da kullanıyor olabilirsin.
Birde şöyle birşey var, öncesinde Asus'un gtx 750 ti vardı. Onu arkadaşıma satıp evga gtx 750 aldım Evga'dan sonra başladı. Sorunum acaba ekran kartında mı sıkıntı var?
Dediğim şekilde sürücüleri kaldırıp yükleyin. Düzelmez ise yeni dumpları paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…