E enes2116 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 191 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Dünde verdi arkadaşlar bu hatayı ve durduk yere veriyor. Nasıl çözebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Haziran 2015 #2 Demek dün de verdi bu hatayıı. Faruk eczanesiiiii.... Yahu güzel kardeşim işletim sistemin nedir ? Hatayı veren program nedir ? Windows güncel mi? Bellek taraması yap bi: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
Demek dün de verdi bu hatayıı. Faruk eczanesiiiii.... Yahu güzel kardeşim işletim sistemin nedir ? Hatayı veren program nedir ? Windows güncel mi? Bellek taraması yap bi: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
E enes2116 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 191 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Demek dün de verdi bu hatayıı. Faruk eczanesiiiii.... Yahu güzel kardeşim işletim sistemin nedir ? Hatayı veren program nedir ? Windows güncel mi? Bellek taraması yap bi: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi Windows 8.1.3 Chrome'da gezerken verdi hatayı. Dün ise oyun kurarken verdi.
Recep Baltaş dedi: Demek dün de verdi bu hatayıı. Faruk eczanesiiiii.... Yahu güzel kardeşim işletim sistemin nedir ? Hatayı veren program nedir ? Windows güncel mi? Bellek taraması yap bi: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi Windows 8.1.3 Chrome'da gezerken verdi hatayı. Dün ise oyun kurarken verdi.