0x80070002 - 0x4000D hatası

tvfxn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600 | GIGABYTE B450M S2H | XPG 8x2 3000 MHz | ZOTAC RTX 3060 | 500 GB SSD | 1 TB HDD
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B350m S2H
İşlemci
R5 5600
Bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmek isterken normalde "Windows Update" kısmında Windows 11'e yükseltmek için hazır olduğum yazıyordu ama ne olduysa artık yazmıyor. "Donanım gereksinimlerini denetleyin"e bastığım zaman siteye yönlendiriyor, ordan da "Uyumluluğu Denetleyin"e bastığımda Windows Update penceresine geri atıyor:

Baktım Windows Update'den olacak gibi değil, "Media Creation Tool" ile yüklemeyi denedim fakat orada da şu hatayı aldım:

Galiba Windows, sistem gereksinimlerimi hesaplayamıyor. Çözümü nedir, başına gelen var mı? Verilerim silinmeden Windows 11'e yükseltmek istiyorum.

@tvfxn Arama kutusuna Hizmetler yazıp çalıştırın. Windows Update'i önce durdurun sonra başlatın.

Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > "Sorun Giderme kısmından Windows Update Sorun Gidericisi'ni çalıştırın.

Hocam ilk dediğinizi konuyu açarken denemiştim, konuyu açarken setupın dolmasını bekliyordum. Sanırım hizmetlerden Windows Update'e reset atmak bu hatanın çözümü. Bir sıkıntı çıkmaz ise şuan iyi görünüyor.

Dosya Ekleri

• 20250314_010426.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 23

Format vs hakimseniz hiç ugrasmayın.
Yukseltme çok uzun suruyor.
İndirin UUP'tan 24H2, son yapı no: 3476
İster netfwork 3.5 entegre et
İster ESD indir seçenekleri var tikle indir
ESD biraz uzun sürer indirme.
Flasha yazdır bas formatı, niye zaman kaybedeceksin ki.

Hocam UEFI usb var zaten normalde dediğin gibi formatı basarım, çok daha kısa sürüyor biliyorum ama bilgisayarda çok fazla veri ve proje var, silinmesini istemiyorum. Dün gece zaten yükseltmemi yaptım, şuan sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…